era si pe albumul kst-276 sample-ul si pe o piesa pirats klan ... asta ca sa vorbesc doar de cele romanesti86BPM wrote:Anuleaza si phane un Outro ca cica are samplelu din King Cole ca piesa lor cu Nimeni Altu))) asta e...ce sa faci ...
Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
am auzit niste productii foarte deosebite (cel putin la treaba aia cu suie), si altele destul de banale. ideile frumoase. cumpar albumul!Koma wrote:Acum puteti asculta Promo-ul oficial "Veritasaga - Cu Alti Ochi"
Accesati www.veritasaga-online.ro si descarcati-l de la sectiunea Media.
Auditie placuta!

-
- Niciodata un nimeni
Misto promo-ul. am descoperit deja un sample doar auzindu-l... Nat King Cole - Nature Boy. De acolo au mai samplat si baietii de la pirats klan in melodia Fiule...
Oricum,foarte tare ideea cu intrarea transformata intr-un cd original Veritasaga.
Astept sa vina si lansarea asta dupa atata amar de vreme.
Oricum,foarte tare ideea cu intrarea transformata intr-un cd original Veritasaga.
Astept sa vina si lansarea asta dupa atata amar de vreme.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Splashinator
si...mihai.lazar wrote:era si pe albumul kst-276 sample-ul si pe o piesa pirats klan ... asta ca sa vorbesc doar de cele romanesti86BPM wrote:Anuleaza si phane un Outro ca cica are samplelu din King Cole ca piesa lor cu Nimeni Altu))) asta e...ce sa faci ...
Bravo MalloneMallone wrote:Misto promo-ul. am descoperit deja un sample doar auzindu-l... Nat King Cole - Nature Boy. De acolo au mai samplat si baietii de la pirats klan in melodia Fiule...

http://soundcloud.com/arinix
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cred ca cel mai mult astept sa ascult piesa cu funktastics.din ce am auzit din promo si de pe la concerte e
apropo, foarte tare piesa cu junkyard.

apropo, foarte tare piesa cu junkyard.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
in 2001 sau facut kiar 2 negative cu respectivul sample (bucati diferite insa)..unu de care zice mihai lazar si inca unu care a disparut in negura timpului...
ideea e ca daca ce ai facut tu este mai tare decat ce a facut dribbler....poti so lasi fara frica de a te face de cacat...dar daca e mai najpa..intelegi tu...primul venit primul servit
ideea e ca daca ce ai facut tu este mai tare decat ce a facut dribbler....poti so lasi fara frica de a te face de cacat...dar daca e mai najpa..intelegi tu...primul venit primul servit
corecteazamacascriugresit
- Bazooka Joe
- trendy guy
pe coperta la cd toate detaliile ... Dribbler a facut aproape tot exceptand o anume piesa unde au produs si Ortega, Undoo si subsemnatul (adica eu) ..si mai sunt interventii pe ici pe colo ...86BPM wrote:Perfecta dreptate ...
Apropo de productie ... Drib a facut tot ...sau cum... puteti da o lista de producatori ? Si daca e undeva deja postat , scuze .
muie copos