Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb
Moderator: dan
Ma...am tot ascultat promoul... si in concluzie vroiam sa spun ca albumu Verita si albumul Kazi sunt foarte bune ... mi-e sincer drag sa vad ca materialele Hip Hop au ajuns la nivelul asta ... bine...ca mesaj au fost destule poate peste...dar imi place soundul , la Kazi acelasi sound specific pe toate piesele , acelasi lucru observ si la verita ... foarte bine lucrate beaturile ... un mare Bravo. Profesionalism exista ...
- Bazooka Joe
- trendy guy
- sardaukaar
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
am si yo niste intrebari
... deci precomenzile banuiesc k se refera la cd-uri nu ? si .. sa zicem k vreau sa fac o poza cu jivago sau kombat : ))) sa am asha amintire ... am voie sa fac ?! tzinand cont d intedictzia aia
si .... dak la 8 incepe p la cat tre sa fiu p `acolo k sa prind si y bilet
k nus din buc .... si trb cu tricourile ar fi super
astept rasp txs 

Cu ce sa incep...
In primul rand postul asta o sa fie sters sau editat, C L A R. Dar...let's give it a try.
- Ma bucur ca se lanseaza albumu asta.O sa fiu (FOARTE) curios sa aud piesele noi. Dar deja...mi-a trecut de veritasaga.Si nu cred ca sunt singurul. Daca il lansati acum 1 an era altceva. Stii...e ca un futai lung care nu se mai termina. Si cand vine climaxu...e ceva asa...batatorit. La fel se intampla si cu albumu. Il scoatem il scoatem si a uitat draq lumea. Acum : -"Baa, scot album veritasaga"-"Ah, ok."
- Hades Records...cand ati aparut prima data chiar promiteati ceva. Erati diferiti. Dar vad ca va tineti de gainarii si de altele. Dar hey, cine sunt eu sa critic O CASA DE DISCURI?
- Asta e concert sau mergem la scoala? Vestimentatia conteaza? Daca nu vin imbracat hyper-penibil si cu triocuri ENYCE din obor masura 10XL ma primiti? Duragul in cap e un MUST-HAVE? Auzi tu...nu filme nu poze nu fumat. Cam aiurea. Nu stiu ce v-a facut sa luati masurile astea.
Dar, sa inchei. Va astept sa sariti acum blabla hater blabla asculta altceva daca nu iti convine blabla du-te in alta parte blabla. Uite ca nu vreau sa ascult altceva uite ca vreau sa ma iau de hades uite ca vreau sa scriu pe forumul asta. Probleme? BAN ME. Cum ziceam...urez succes baietilor de la Veritasaga. Sunt sigur ca albumul o sa fie de 5 stele sau de 5 microfoane cum zic aia de la "Sursa". Sper sa va scoateti banii si timpul investit in acest proiect.
Veritasaga, bravo!
Hades...nimic.
In primul rand postul asta o sa fie sters sau editat, C L A R. Dar...let's give it a try.
- Ma bucur ca se lanseaza albumu asta.O sa fiu (FOARTE) curios sa aud piesele noi. Dar deja...mi-a trecut de veritasaga.Si nu cred ca sunt singurul. Daca il lansati acum 1 an era altceva. Stii...e ca un futai lung care nu se mai termina. Si cand vine climaxu...e ceva asa...batatorit. La fel se intampla si cu albumu. Il scoatem il scoatem si a uitat draq lumea. Acum : -"Baa, scot album veritasaga"-"Ah, ok."
- Hades Records...cand ati aparut prima data chiar promiteati ceva. Erati diferiti. Dar vad ca va tineti de gainarii si de altele. Dar hey, cine sunt eu sa critic O CASA DE DISCURI?
- Asta e concert sau mergem la scoala? Vestimentatia conteaza? Daca nu vin imbracat hyper-penibil si cu triocuri ENYCE din obor masura 10XL ma primiti? Duragul in cap e un MUST-HAVE? Auzi tu...nu filme nu poze nu fumat. Cam aiurea. Nu stiu ce v-a facut sa luati masurile astea.
Dar, sa inchei. Va astept sa sariti acum blabla hater blabla asculta altceva daca nu iti convine blabla du-te in alta parte blabla. Uite ca nu vreau sa ascult altceva uite ca vreau sa ma iau de hades uite ca vreau sa scriu pe forumul asta. Probleme? BAN ME. Cum ziceam...urez succes baietilor de la Veritasaga. Sunt sigur ca albumul o sa fie de 5 stele sau de 5 microfoane cum zic aia de la "Sursa". Sper sa va scoateti banii si timpul investit in acest proiect.
Veritasaga, bravo!
Hades...nimic.
Now..baby..pull your g-string down souf...
- zosteru
- adevarat sa mor de nu
1. Da...doar la cd-uri...trupa nu se vinde.HaCkY wrote:am si yo niste intrebari... deci precomenzile banuiesc k se refera la cd-uri nu ? si .. sa zicem k vreau sa fac o poza cu jivago sau kombat : ))) sa am asha amintire ... am voie sa fac ?! tzinand cont d intedictzia aia
si .... dak la 8 incepe p la cat tre sa fiu p `acolo k sa prind si y bilet
k nus din buc .... si trb cu tricourile ar fi super
astept rasp txs
2. Faci ce vrei! Dar stii in ce te bagi?
3. Cred ca daca vii de azi ar fi o.k. Mai devreme am trecut pron zona clubului Suburbia si nu erau decat vreo 122143242345235243 de persoane...deci nu te grabi...vei prinde cu siguranta si cd si tricou si poza/e si loc in primul rand...etc.
Poate unii ma considera hater...dar...serios vorbind...se poate discuta mai la obiect si fara intrebari hilare?
...bai nene...
-
- adevarat sa mor de nu
@abricot, chestii de genu "vai, o sa critic ceva/pe cineva, o sa imi ban, o sa imi editati postul, o sa mi-l stergeti, hai sa semnalizez inainte asta sa fiu sigur ca vede toata lumea" nu-si au rostul. atat timp cat iti expui opinia civilizat e totul ok.
este alegerea ta daca mai esti sau nu interesat de album. eu totusi nu prea inteleg atitudinea asta de "mi-a trecut". la fel or zice si aia de-afara cu detoxu lui dre?
spunem iar: concertul va fi filmat integral cu 2-3 camere de o echipa chemata special sa faca asta, cu sunetul din mixer, etc. adica totul la calitate f buna ca dupa aceea sa se realizeze un montaj frumos care va fi destinat downloadului.
nu mai vrem sa apara pe net tot felul de filmari dubioase cu sunet naspa.
la fel, vor fi fotografi acreditati, le vom aduna pe toate si se va crea astfel o galerie foto cum trebuie.
acum..ce fel de gainarii si alte mishamshuri zici tu ca se intampla, numai tu stii
este alegerea ta daca mai esti sau nu interesat de album. eu totusi nu prea inteleg atitudinea asta de "mi-a trecut". la fel or zice si aia de-afara cu detoxu lui dre?

spunem iar: concertul va fi filmat integral cu 2-3 camere de o echipa chemata special sa faca asta, cu sunetul din mixer, etc. adica totul la calitate f buna ca dupa aceea sa se realizeze un montaj frumos care va fi destinat downloadului.
nu mai vrem sa apara pe net tot felul de filmari dubioase cu sunet naspa.
la fel, vor fi fotografi acreditati, le vom aduna pe toate si se va crea astfel o galerie foto cum trebuie.
acum..ce fel de gainarii si alte mishamshuri zici tu ca se intampla, numai tu stii

or exista. tot e aiurea sa interzici sa faci poze la un CONCERT HIP HOP. partea cu no smoking..e ok..e misto. nu sunt fumator si urasc fumul. dar sunt multi care zic "ah, bag p.la vreau sa fumez nu pot sa stau o ora fara tigareta deci nu vin". sunt si oameni d`astia...
Now..baby..pull your g-string down souf...