Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Post Reply
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Vai ce profund.
Viața e complexă și are multe aspecte.
d2ok
dimineata verific forumu

Post by d2ok »

macar sunt prof, nu fund ca altii [scuze k sunt offtopic]
abricot
tanar

Post by abricot »

@ koma: ai argumente pertinente. cred ca e de admirat ca baietii de la hades vor sa puna cap la cap un adevarat concert de lansare. dar totusi e putin ciudat ca e INTERZIS sa faci poze si filme. daca o sa scot telefonu din buzunar o sa mi-l ia bodyguarzii?

si asa e....in majoritatea cluburilor din bucuresti(99%) e irespirabil. in afara (germania,olanda,anglia..etc) e interzis sa fumezi in majoritatea localurilor. hai sa interzicem in romania fumatul sa vedem cum dau faliment cluburile pe capete. Aici e vorba de mentalitatea iditoului roman. Oricum, sper ca aceasta problema cu fumatul sa nu fie un impediment in calea celor care vor sa vada Veritasaga pe viu la marea lansare.

Numai bine.
Now..baby..pull your g-string down souf...
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Nu stiu daca am inteles bine cum e cu interdictia.. dar cred ca e o doar o metoda de a evita promovarea pe net a unor materiale audio-video realizate in conditii infecte care, in mod automat, reduc imaginea trupei/artistului in cauza.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Parca nu intelesesei :lol:

PS: eu zic sa interzici si intrarea cu telefoanele mobile, tehnologia asta... imi scuzati gluma, dar ma distreaza pers suparate ca nu se pot face poze si nu se poate filma, chiar daca ele nu ar fi facut asta. [explicatia pt prosti, caci sunt destui, vb (vorbiti) degeaba si fara rost # desi cred ca este cam acelasi lucru, dar fie :lol:].

Bafta cu lansarea si albumul :)
Last edited by strabunicutza on Sat Nov 10, 2007 12:42 am, edited 1 time in total.
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

kombat zicea la un moment dat k ideea asta cu interzicerea filmatului are un scop bine definit. gen pe timpul concertului e posibil ca artistu sa greseasca unele lucruri si fazele de genu sa fie filmate. iar artistului in cauza nu prea i'ar conveni ca filmarile respective sa apara pe net...ceva de genul :) nush daca e si cazul aici

multa bafta oricum
Show a la Krem @ Facebook:
Image
K-pleaH
un domn / doamna

Post by K-pleaH »

sper sa ajung si eu la lansare k ajung in ro cu o zi inainte...suna interesant...sper sa iasa bine lansarea...

cat de fumat...aici in londra...si in marea britanie...s-a interzis fumatul peste tot...nu ai voie sa fumezi in nici un bar...in nici un club...in nici o institutie...numai la tine akasa,in pushcarii,in masina si pe strada,in aer liber...si nu a murit nimeni,nimeni nu face scandal...si cluburile sunt la fel de pline,puburile la fel...ma rog...
dead man walkin`...
rappy_oradea
adevarat sa mor de nu

Post by rappy_oradea »

mi se pare f ok ideea cu filmatul si cu pozele,sa fie facute profi,nu sa FIE PUSE PE NET de aia care filmeaza de toata coma ca sa zic pe fata..... si dupa cum ziceam sunt si alte " backstageuri"...peaaaace!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba...da...sunt de acord..si cu filmatu si cu tigarile ... foarte bine. Ideal ar fi ca la fiecare event sa se intample asa ... :bow:
HaCkY
tanar

Post by HaCkY »

zosteru wrote:
HaCkY wrote:am si yo niste intrebari :P ... deci precomenzile banuiesc k se refera la cd-uri nu ? si .. sa zicem k vreau sa fac o poza cu jivago sau kombat : ))) sa am asha amintire ... am voie sa fac ?! tzinand cont d intedictzia aia :P si .... dak la 8 incepe p la cat tre sa fiu p `acolo k sa prind si y bilet :D k nus din buc .... si trb cu tricourile ar fi super :P astept rasp txs :P
1. Da...doar la cd-uri...trupa nu se vinde.
2. Faci ce vrei! Dar stii in ce te bagi?
3. Cred ca daca vii de azi ar fi o.k. Mai devreme am trecut pron zona clubului Suburbia si nu erau decat vreo 122143242345235243 de persoane...deci nu te grabi...vei prinde cu siguranta si cd si tricou si poza/e si loc in primul rand...etc.

Poate unii ma considera hater...dar...serios vorbind...se poate discuta mai la obiect si fara intrebari hilare?

buey frate da tzie tzi se pare k glumeam?! .. . chiar ma interesa da dak u ai chef d mistouri bafta ta . hai pa
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

il putem afuma pe dino la intrare sau nu e voie nici pe hol? :lol:
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

in hol, baie, etc, da.
doar in sala nu.

;0
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

abricot apare la fiecare cocnert hades pe forum sa ne critice :)). zi ma care e smenu? te-am refuzat cand ne-ai tirmis demo?
te-am abuzat cand erai mai mic? sau?

glumesc desigur. e dreptul tau sa ai o opinie si nu cred ca ti-a cenzurat-o nimeni niciodata.

dar e suspect sa mor cum apari tu asea :))
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

daaaa maaa, ce nu intelegi, ca oricine are dreptul la o opinie. toti retarzii au voie sa-si dea cu parerea in orice domeniu...nu mai vorbi tu.

suna ok promou'...hai cu albumu'. gica o sa ma mai gandesc daca vin sau nu. :|
vorago
tanar

Post by vorago »

nu nteleg de ce va plangeti si certati atata...a trecut mult timp este adevarat dar macar apare asta e important si sigur o sa fie si foarte bun:p...apropo nu va mai omorati atata intre voi:D...

asta e parerea mea:p
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
Post Reply