iei de la gara metroul pana la statia unirii, iesi de la metrou si intrebi lumea.
clubul este dupa parcul din fata magazinului, pe partea stanga a raului in sensul lui de curgere sau partea dreapta a raului cum vii dinspre magazin, dupa pod, prima strada la dreapta. or sa fie repari la intrare.
Platesti intrarea o data si mai cumperi un cd de la mini magazinul hades din Suburbia la care o sa gasesti pe langa cduri cu Veritasaga si tricouri. cred.
adapter wrote:Platesti intrarea o data si mai cumperi un cd de la mini magazinul hades din Suburbia la care o sa gasesti pe langa cduri cu Veritasaga si tricouri. cred.
Pt Preacher - Cursul raului e exact invers , spre Magazinul Unirea,strada pe care este clubul este pe partea stanga a cursului raului.
Sper ca poza lamureste pe toti. (nu pot sa uploadez o poza cu locatia pe harta harta )
mipyoungone wrote:Pt Preacher - Cursul raului e exact invers , spre Magazinul Unirea,strada pe care este clubul este pe partea stanga a cursului raului.
Sper ca poza lamureste pe toti. (nu pot sa uploadez o poza cu locatia pe harta harta )
Pt Kombat. vor fi prezenti toti colaboratorii ?
(off topic) Dj Sonia are 6 degete ? [/img][/code]
Va fi prezent cine e trecut pe afis
Dj Sonia e un om normal ca oricare altul are 6 degete daca numaram degetele de la o mana si un deget de la cealalta
Drib ... se pot da cateva detalii ... si anume : pe ce configuratie ai lucrat beaturile ? Eu tot ascult promo-ul si ma sparge rau sound-ul ... foarte bun , ff bun. Pe langa hardware daca ai putea sa spui si soft-ul ar fi perfect .