Eminem - King Mathers (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

HAHAHA, ma bucur ca ai raspuns. Nu, nu sunt suparat pe viatza, ba chiar din contra, iubesc viatza. Aici nu e vorba de viatza lui Eminem si cum gandeste el, era vorba de muzica lui din prezent. Poti s-o dai cum vrei ca tot caca canta in prezent.
Ma tot intreb, unii intentionat nu vad ce scriu, sau chiar sunt batuti in cap?
Am spus ca -imi este scarba sa-l ascult , imi placea pe vremuri
-nu mai o ardeti la modu "undergrounderi" si pula mea ca asta e numai in capu' vostru complexat
Merg pe stadion de la 5 ani,am si jucat acolo 3 ani
condoleantze pt. timpul pierdut. Nu sufar nici fotbalul si nici suporterii aia din mahala. Hai fa-ma iar hater :lol: sau underground ca prefer raliu si k1. chiar si sahul in loc de fotbal
Si cum nu face ceva pe gustul vostru,gata domne uitam tot ce a facut,e terminat e vai mortii lui bla bla
delirezi frate. arata-mi si mie unde m-am pisat eu pe tot ce a facut. sau invatza sa citesti. nu-mi pune mie vorbe in gura aiurea.
-la un bairam ascult ce muzica se pune, ca nu-s eu dj sau pula mea. da nuuuu, nu sar de pe scaun sa dansez pe manele daca la asta te referi. Nici n-am prieteni care sa puna la chef manele. Si ascult multe alte genuri de muzica inafara de hh. Nu-s underground sau ce pula mea tot aberezi tu acolo.

asculta frate smack that si toy soldiers si ce pula ta vrea, numa vezi-ti de boxa ta. vorbeste ce vrei de eminem, da nu ma dascali pah mine
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Sera
Gademit

Post by Sera »

urmatorul mesaj din sirul asta intre voi doi sa faca bine sa fie pe privat, altfel va fi sters..
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

86BPM wrote:dar nu uitati perioada 92-97 ;)
eu zic pana in 2000 cand a scos The Marshall Maters care a fost un album super fain, divin, dumnezeiesc.....pt cei care l-au ascultat la vremea aceea, aaaaaa tu zici pana in 97 ca de atunci omu' nu mai e under, ok am inteles.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Omu a fost super tare ( dupa parerea mea ) pana la The Eminem Show ( inclusiv ). Am amintit de perioada aia , nu pt ca mananc io cacat cu underul ... dar am zis asa pentru ca-s multi care cand aud de Em , se gandesc la ultimele cacaturi gen. Pe care la el le inteleg ( la Fat Joe nu pot :)))

Ca zicea SunRah , daca nu ma-nsel ... ca nu-i place Eminem pt ca face rap ca negrii . In caz ca nu era ironie ... care-i faza ? ... ca asta n-o-nteleg ... Daca te referi la negri din perioada 70 ... si razboaie si motivele aparitiei Hip Hop-ului ... io nu cunosc vreo piesa de-a lui de genul asta. Omu a fost pe tripu lui chiar ... probleme sociale legate strict de el. Deci caz de ipocrizie nu prea vad. Chiar interesanta discutia. Daca am inteles gresit corecteaza-ma.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Eminem e ok frate, imi cateva melodii de-ale lui!
sunrah
.

Post by sunrah »

86BPM wrote:Ca zicea SunRah , daca nu ma-nsel ... ca nu-i place Eminem pt ca face rap ca negrii . In caz ca nu era ironie ... care-i faza ? ... ca asta n-o-nteleg ... Daca te referi la negri din perioada 70 ... si razboaie si motivele aparitiei Hip Hop-ului ... io nu cunosc vreo piesa de-a lui de genul asta. Omu a fost pe tripu lui chiar ... probleme sociale legate strict de el. Deci caz de ipocrizie nu prea vad. Chiar interesanta discutia. Daca am inteles gresit corecteaza-ma.
ideea era: white - anticon. black - hip hop. ca asa merge p-aici. prin urmare n-are rost sa va contraziceti.
n-am ascultat eminem si nici 2pac. deci nu ma pronunt. or, interpretarea ta e pulbere indiferent cum as lua-o.
you just never know when you're living in a golden age.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Vezi ca-n Anticon e si-un negru ... hai scuteste-ne de suferinte d-astea. Irelevant.

Sera mod edit: si de ce nu puteai sa folosesti un mesaj privat pentru raspunsul asta? ah, pentru ca are legatura cu eminem, nu?

sau trebuia neaparat sa raspunzi in public pentru a-ti mentine ego-ul intact?
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Eminem e idolul unei generatii.

cateva imagini din cariera sa aici:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RIpdUbyWhOE[/youtube]

de pe noul DVD, care a aparut azi, Eminem Live in New York
nZa
oblomovian

Post by nZa »

tot concertul se gaseste youtube

e tare
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

Sun|Rah wrote:sunt impotriva lui eminem; canta ca un negru, lucru nepermis in rap => kichi miki liki boom boom.
Sun|Rah wrote:
n-am ascultat eminem si nici 2pac. deci nu ma pronunt. or, interpretarea ta e pulbere indiferent cum as lua-o.
asta ma enerveaza cel mai mult, cand incerci sa dezvolti ceva pe un topic ... si vin dinastia sau dinastea ca tine si .... f.. tot meciul.

nu-i iau aparare lui 86BPM.....dar Sun|Rah merita un reply mai acid.

ps. scz de off

ps.2 bine punctat RapX, Em e idolul unei generatii
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

nu poti contesta valoarea unui artist prin prisma tabuu'lui "under vs comercial". Eu unu apreciez munca lui Em... indiferent ca il ascult sau nu... nu sunt under si nici nu o dau foarte mult in comercial... doar imi place hip-hop, in masura in care imi stimuleaza cerebelu... nu judec artistul dupa ce-mi place mie sau nu, asta ar insemna sa fiu un om cu prejudecati, cu o gandire subiectiva... daca e apreciat de o masa asta inseamna ca omul ala a demonstrat ceva si am tot respectul pentru el. Chiar daca va e greu de digerat... Eminem a inspirat multi albi sa intre in lumea hip-hop'ului... inclusiv multi artisti pe care azi ii apreciati asa de mult... asa ca... macar putin respect pentru el...
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

Ce obsedat eram de omu asta acum ceva timp :)

Indiferent cum a ajuns acum si ce face la ora actuala pe plan muzical nu poti contesta faptul ca este un artist in toata regula si a scris o parte din istoria hip-hop.
S'a exagerat extraordinar de mult privind viata lui privata si de'asta a devenit o celebritate de notorietate mondiala. Totusi e de admirat faptul ca pe plan muzical a avut parte de tot: de la materialele cele mai penibile pana la cele geniale. You have to respect that :)
Show a la Krem @ Facebook:
Image
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Kremlin wrote:S'a exagerat extraordinar de mult privind viata lui privata si de'asta a devenit o celebritate de notorietate mondiala.
a ajuns o notorietate mondiala pt. ca asa a vrut DRE. :roll:
viatza lui cam se rezuma la bobica, kim si ura pt. ma-sa. eu zic ca 90% din romani au povesti mult mai grozave prin care au trecut.

ps: imi place ce a zis riddle x
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
stan ruskoff
un domn / doamna

Post by stan ruskoff »

doar imi place hip-hop, in masura in care imi stimuleaza cerebelu
Hiphopu stimulează cerebelul? Vai, cred că ai greşit, cum face? Ce îţi stimulează creierul? În cel mai rău caz trebuie să fii atent la versuri, dar asta doar la o melodie din o sută.
asta ar insemna sa fiu un om cu prejudecati, cu o gandire subiectiva
Omul e subiectiv orice ar fi, e în natura lui, de aia unii ascultă rock, alţii rap şi alţii câte un pic din toate. Şi-n plus prejudecată=/=subiectivitate. Never ever. Eminem şi-a avut perioada de glorie, a scos şi multe mizerii. Mai bine să nu mai scoată. N-am să uit cum a plecat de la MTV VMA cu 'nşpe premii pentru Without me şi n-am să-i uit nici primul album.
Daca Veritasaga ar fi Eminem...eu as fi Stan.
Ăla îs.
sunrah
.

Post by sunrah »

Broco wrote:asta ma enerveaza cel mai mult, cand incerci sa dezvolti ceva pe un topic ... si vin dinastia sau dinastea ca tine si .... f.. tot meciul.

nu-i iau aparare lui 86BPM.....dar Sun|Rah merita un reply mai acid.
pai, din moment ce mi-ai luat aberatia drept ceva serios, de ce nu-mi dai reply-ul ala acid? eu astept, si incearca sa fii ontopic, te rog.
you just never know when you're living in a golden age.
Post Reply