Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb
Moderator: dan
Nu asta ma interesa , mai citeste o data ... configuratia hardware , in fine ... daca se poate , daca nu , ar fi de inteles ...FuoanKy wrote:ia vezi aicihttp://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... start=1575
Amd barton 2800+, 2 gb ram, placa audio creative audigy ES (prima generatie, da aceea veche de vreo 5 ani), o clapa - entry level - de la a 2-a treime a albumului pana la final (acquired while in development), si ca monitoare86BPM wrote:Drib ... se pot da cateva detalii ... si anume : pe ce configuratie ai lucrat beaturile ? Eu tot ascult promo-ul si ma sparge rau sound-ul ... foarte bun , ff bun. Pe langa hardware daca ai putea sa spui si soft-ul ar fi perfect .

PS: + bioritmul unui miner.
toti asteapta sa vina mai rpd evenimentu' 

It's a fact .. bitches scream and fat men run !!
Comenzi Def-Shop.com, produse excelente, comisioane mici pana la 3 euro/produs, satisfactie garantata.
Comenzi Def-Shop.com, produse excelente, comisioane mici pana la 3 euro/produs, satisfactie garantata.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
VERITAS @ URBAN GROOVE
AZI, LA ORA 10PM PE UTV, VERITA SAGA @ URBAN GROOVE, in premiera clipul Cer Senin. In reluare maine, ora 00:00
Re: VERITAS @ URBAN GROOVE
multumesc ,a fost super tare:DBRUGNER_okocha wrote:AZI, LA ORA 10PM PE UTV, VERITA SAGA @ URBAN GROOVE, in premiera clipul Cer Senin. In reluare maine, ora 00:00
o sa nemere cineva cati oameni vin la concert sau mkr cate cduri sau cumparat ca sunt unpic curios:)
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
- Bazooka Joe
- trendy guy
Cateva chestiuni ce trebuiesc stiute:
1. Intrarea in club va fi permisa cu ora 20.00, NU mai devreme
2. Dupa terminarea show-ului (adica concert) va fi permis fumatul inauntru. 3. Dupa concert after-party ca-n vremurile din Fire cu Kombat si DDH.
4. Cine doreste sa achizitioneaza mai multe cd-uri (pentru prieteni, etc) o poate face la acelasi pret de 15 RON, promotional in seara lansarii.
1. Intrarea in club va fi permisa cu ora 20.00, NU mai devreme
2. Dupa terminarea show-ului (adica concert) va fi permis fumatul inauntru. 3. Dupa concert after-party ca-n vremurile din Fire cu Kombat si DDH.
4. Cine doreste sa achizitioneaza mai multe cd-uri (pentru prieteni, etc) o poate face la acelasi pret de 15 RON, promotional in seara lansarii.
Last edited by Bazooka Joe on Thu Nov 22, 2007 9:15 am, edited 1 time in total.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy