Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

the_voice_within
rapperu vostru preferat

Post by the_voice_within »

ma gandeam k vor da in direct la UTV sau MTV ..
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

lansarea se va filma, dar lansari in direct la tv nu exista si nici nu vor exista vreodata. nici nu vrem asa ceva :)
Image
vorago
tanar

Post by vorago »

mai e un pic...sper sa rezist pana la capat...vin singur si o sa fie aiurea:-j

mha rog n cel mai rau caz macar muzica o sa fie fff buna...

sper sa nu apara probleme:))
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ne vedem acolo diseara...ma duc sa-mi incarc pistolul cu apa.Gie .
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Lansarea Veritasaga este "sold out"!

Image

Clubul Suburbia este neincapator, peste 600 de oameni participa la concert, si alte cateva zeci, chiar sute, stau la intrare pentru ca nu mai au loc in club. Se pare ca maine va avea loc din nou, in Suburbia, aceeasi lansare pentru cei care nu au reusit sa intre, tot incepand cu ora 20:00, dar intrarea va fi libera.

mai mult: http://www.sunetesubsol.net/v5/index.ph ... &Itemid=73
Last edited by RapX on Sun Nov 25, 2007 10:20 pm, edited 1 time in total.
vorago
tanar

Post by vorago »

frate mi pare rau de 2lucruri:
1)nu erau tricouri si hanorace:((
2)erau cativa veniti din provincie si n aveau locuri...chiar e o senzatie aiurea

macar am cumparat cdu si acum imi pun castile sa l ascult
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
Razjudec
tanar

Post by Razjudec »

plm...m-am intors acasa...mi-am luat cd si ma bag sa il ascult...se tine si maine un concert...imi pare rau ca nu am intrat...am asteptat atata timp...da chiar am asteptat ca-s fan veritasaga...si..plm..ma duc maine..dar maine nu va fi deloc ca azi...caci azi a fost lansarea...dezamagit...
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Bun. Foarte frumos a fost... deloc
Nu ma deranjeaza ca nu am intrat, dar puteati sa puneti biletul mai scump si sa alegeti alt loc mai mare, caci cei care au venit cu siguranta au venit pt veritasaga si nu pt 150.000.
Ati fost intrebati daca cd-urile au timbre si ati raspuns ca normal... timbrul de pe cd-ul meu e transparent, asta da m-a deranjat. Nu tin mortis sa il am cu timbru, dar nu stiu, e o chestie asa de "va fi oficial" si uitati ca nu este.
Acum sper ca o sa fiti chit in ceea ce priveste respectul fata de ceea ce s-a intamplat la summer.
Maine nu mai are nici un rost, pacat.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Timbru de pe cdu meu e d-ala ciumeg... nu e transparent ( DAR ASTA F PUTIN CONTEAZA !!!! ) Ma fut...ma bucur ca a fost Sold Out...si ma bucur ca am ramas eu afara da stiu ca inauntru clubu a fost full ... am luat cd-ul...acum il fac .wma ... si o sa-l ascult bucuros. Big Up pentru coperta asta ... arata impecabil. :bow:
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

ba da multi v-ati mai intors acasa :lol: ... m-am pus pe ripuit.. auditie placuta
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
vast
tanar

Post by vast »

dezamagit...plm am venit din provincie si nu am apucat sa intru ...am macar o consolare k am luat cd'u
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

S-a intors roata gen... acum ceva vreme ... hadesu era dezamagit ca nu vine lumea...acum e invers...da e mai bine asa...Sold Out sa fie mereu ma!
i.eMerGe
tanar

Post by i.eMerGe »

de acord cu cei de mai sus k a fost aiurea k n-am putut intra si pt aia care au venit din provincie dar ...oricum asta da dovada cat de multi fani au cei de la VeritaSaga si asta e super bine....yo de ex cand am intrat pe strada aia si am vazut o haita de rapperi am ramas :shock: gen: WTF ?! oricum sa speram k prestatia de maine seara va fi la fel k "prima lansare" :P...abia astept...
...stay on top with the real hip-hop...
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Am intrat, am vazut ca e prea aglomerat, si am tulit'o.
Daca imi place albumul, vin luni sa vad si live, desi cred ca va fi chiar mai aglomerat maine.
Felicitarile de rigoare pentru clubul plin, mai naspa cu fumatul.
Acum dorm, maine ascult :)
Lish
tanar

Post by Lish »

oamenii nu au nici o vina, la modu in care se prezenta lumea la concerte in ultima vreme a fost un SOC total, ei au organizat un concert de cea mai mare calitate pe bani acceptabili, clubul nu a primit nici un ban la intrari, dar oamenii nu inteleg asta, toata lumea crede ca e o joaca de copil sa conduci un label idependent si comenteaza, nici eu nu am reusit sa stau in caldura infernala dar maine o sa ma duc cu exact aceeasi placere cu care am fost si azi. Restect Veritasaga si Hades Records ca eu reusit sa faca aceasta SUPRIZA foarte placuta
minte-ma
Post Reply