Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

anonim wrote:veritasaga nu se asulta...azi live!
Lish wrote:oamenii nu au nici o vina, la modu in care se prezenta lumea la concerte in ultima vreme a fost un SOC total, ei au organizat un concert de cea mai mare calitate pe bani acceptabili, clubul nu a primit nici un ban la intrari
tocmai de asta, se putea alege un loc mai incapator, avand in vedere ca este trupa cu cei mai multi fani/ascultatori a acestui label, fara nici un fel de jignire catre ceilalti. faptul e consumat.
loyal2thek

Post by loyal2thek »

in loc de concert Veritasaga m-am ales cu o bere fara alcool in Expirat. m-asteptam la multa lume dar nu credeam ca se ajunge la "SOLD-OUT" . bine-asa! macar acum ascult CD-ul :D. tot raul spre bine. e si maine o zi,e si maine lansare(chiar daca nu e acelasi lucru,isi pierde din farmec).pacat de cei care au batut cale lunga si au ramas pe-afara.nu cred ca toti au posibilitatea sa-si incerce norocul si maine.
ERNEST
tanar

Post by ERNEST »

Nu am timp sa caut acum cuvinte in dictionar pentru ce a fost in seara asta. Unul mi-a ramas insa in cap, la un moment dat cand TOATA suburbia canta. Cuvantul este FULMINANT !

Un teaser: :P

Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba Strabunicutzo...nu se plang oameni care au venit de nush ce coltz al tarii... te plangi tu ca ai fost nevoita sa-ti muti hoitu din scaun pana-n Suburbia pe o distanta de 5 km. maxim ...

Am ascultat materialu ... am sarit cam repede cu parerile la promo .. inca e un album bun .. merita cumparat , ascultat ... recomandat si cum mai vreti.

Piesa preferata - E , E greu...pentru care as fi vrut sa ma aflu in Suburbia astazi. Piesa ramane clasica ...

PS. F tare poza Ernest.
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

strabunicutza wrote: Acum sper ca o sa fiti chit in ceea ce priveste respectul fata de ceea ce s-a intamplat la summer.
Maine nu mai are nici un rost, pacat.
da-ti foc ca nu ai treaba cu repu
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa ajung si sa intru .Nu mai am cuvinte pentru felul in care a decurs lansarea , chiar NU MA ASTEPTAM sa fie atata lume :) :bow: Respect Veritasaga si Hades Records. Ah...si salutare tipilor din Slobozia :P [ Cristi Alex gen :) ] ... :oops:
rcatalin87
un domn / doamna

Post by rcatalin87 »

Superb !!! :bow: :bow: :bow: Respect VeritaSaga si Hades Records!!! :bow: :bow: :bow:
Viata-i grea dar trece.......
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

n-am fost. veritasaga sunt prea emo pentru mine. nu-mi plac.

si e... e greu... e o piesa incredibil de nashpa...inredibil de neadevarata! bine zicea griffo: "totu' pare greu da' nimic nu-i greu"
Razjudec
tanar

Post by Razjudec »

si ce vrei....vrei un premiu pentru analiza ta pe text bai.... p..a mea e greu sa taci..si sa vorbeasca doar cei care au fost...?
Leasa

Post by Leasa »

da' ce?! eu daca n-am fost n-am voie sa-mi dau cu parerea? te-au futut in cur cand erai trist?!... chill date-n sloboz de emo
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Nu ai fost . Nu comenta.
Razjudec
tanar

Post by Razjudec »

prietene...tu chiar imi esti simpatic..in primul rand cultura ta muzicala ma lasa rece...ca si albumul tau prietene...ca si avatarul tau plin cu iz cacat la punga...daca vrei sa intru pe teritoriul tau..ba coae aici e romania..lasa-ne in pula noastra cu bling blingsi cu femei...pe care le downloadezi te pe torrenturi.si daca citeste inca odata topicul e veritasaga-cu alti ochi 25 noimbrie...asa ca poti sa taci...si revin la futut in cur...ai inclinatii homo...ma cam tem de tine...
Leasa

Post by Leasa »

nu-mi dai tu mie indicatii
Leasa

Post by Leasa »

Razjudec wrote:prietene...tu chiar imi esti simpatic..in primul rand cultura ta muzicala ma lasa rece...ca si albumul tau prietene...ca si avatarul tau plin cu iz cacat la punga...daca vrei sa intru pe teritoriul tau..ba coae aici e romania..lasa-ne in pula noastra cu bling blingsi cu femei...pe care le downloadezi te pe torrenturi.si daca citeste inca odata topicul e veritasaga-cu alti ochi 25 noimbrie...asa ca poti sa taci...si revin la futut in cur...ai inclinatii homo...ma cam tem de tine...
ia-o la muie-n timp ce-ti recitesti postul :)))))
Razjudec
tanar

Post by Razjudec »

doar atata poti?...ma asteptam...esti jalnic data viitoare sa-mi ceri voie sa vorbesti
Post Reply