Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

nu! pot mult mai mult... numai ca vezi tu... atata meriti! hai jet in sloboz
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Da mai potoliti-va odata mancavash gura...cand va apuca va tine mult ? Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea pula lui. Lasati moderatorii sa decida...nu mai sariti in sus ca iepele biciuite ca nu faceti decat fum...

ONTOPIC : Concertul a fost foarte tare,sincer nu ma asteptam sa fie atat de multa lume,data viitoare sunt sigur ca se vor lua masurile de rigoare si concertul va fi organizat in cluburi precum Preoteasa. Imi pare foarte rau pentru cei din provincie care au fost respinsi,eu ma pun in locul lor si nu e deloc placut sa ramai cu buza umflata ... mai ales cand vii din zone limitrofe ale tarii ca sa-ti vezi trupa preferata evolouand pe scena. Asa ca rog bucurestenii sa nu se mai cace pe ei ca n-au intrat,fiindca,asa cum am spus mai sus,exista situatii mai grave. Pentru voi exista si ziua de maine !
Cat despre album,da,se cunoaste o evolutie fata de Punct si de la capat,stilul Veritasaga s-a cizelat,timpul a trecut si asteptarea a meritat pe deplin ! Soundul pieselor este excelent,pot sa spun ca este albumul cel mai bun calitativ dpdv al soundului scos sub egida Hades Records de pana acum. Sa speram ca profesionalismul asta se va resimti si pe urmatoarele albume.

Piesa mea preferata de pana acum : Veritasaga - Pe partea ciudata a strazii ( cu Nimeni Altu' )
Viața e complexă și are multe aspecte.
Razjudec
tanar

Post by Razjudec »

uzi vezi ce afirmatii faci :wink: si tot nu mi-ai cerut voie sa vorbesti...nu continua pentru mandria ta mai bine :wink:
Leasa

Post by Leasa »

da-te ba-n mortii ma-tii :))
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Leasa,ce-ai tata ? Ai ajuns sa bagi toti copiii prosti in seama ? Fii mah tu mai destept si inceteaza,ca oricum o sa va stearga astia posturile pana maine...ce dreaq...am pretentii de la tine...
Viața e complexă și are multe aspecte.
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Fara morti ca stau vis-a-vis de cimitiru` evreiesc ... :( on topic : Suuuuuupeeeeeeeeer tareeeeeeeeeeeeeee lansarea ...Ca sa nu se piarda ideea :bow:
Leasa

Post by Leasa »

nu, mallone... nu bag in seama pe nimeni... pur si simplu spun ce vreau ce pula mea... stiu ca maine se vor sterge posturi... la fel as face si eu... dar am oroare la pupatori in cur gen asta nici nu stiu ce nick are... si la asta de-mi zice mie sa nu comentez daca n-am fost... comentez ce, cum si ce vreau io... sa-mi bag pula ce bine se potriveste versu' din parazitii "societatea te invatza sa nu spui ce gandesti"... n-am injurat veritasaga si nici n-am s-o fac... din contra... ii respect foarte mult... dar asta nu ma impiedica sa spun ce-mi place si ce nu... unde si cand am eu chef etc...
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

pabibabum
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Mda ...

Cum a zis cineva mai sus nimeni in niciun vis foarte optimsit nu se astepta la atata lume ... cei care au venit din tara si au zis asta au intrat...au fost baieti din piatra neamt si cluj veniti acolo pentru care m-am certat personal cu bodyguarzii ca sa intre in club .
Ne pare rau pentru cei care nu au intrat, ne bucuram pentru cei care au fost acolo si ne-au produs un soc.

Maine intrarea va fi libera: ora 20.00 ... Veritasaga lanseaza din nou albumul pentru cei care nu au putut vedea azi ce a fost... atat am putut si putem face. macar atat

Respectul nostru

si ca un ps semirautacios ca sa ma scot: cine a fost aoclo la ora 20.00 cum scria pe afis a intrat.
muie copos
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

e primul meu post dupa ceva timp... and it goes like this...

SOLD-OUT!!! termen ce lipsea/a lipsit din hip-hop-ul romanesc!

Kombat si Butch au stat afara si au avut grija ca numerosi oameni din provincie sa intre. eu apreciez chestia asta. much love to those who traveled for hours to see this show...

Dragos & co. vorbim de lansare. Nu despre altceva. so drop it, please.

Strabunicuta: ce e aia timbru transparent?! daca nu e ok CD-ul, ti-l schimb cu al meu. pe bune.

pentru cei ce au ramas pe afara... luni seara Veritasaga va fi din nou acolo. si nu va fi aiurea. va fi VERITASAGA. vor fi TOT EI. si LA FEL DE TARE ca seara asta! daca ai fost sau nu ai fost... fii acolo si luni seara. nu cred ca vei regreta....

peste 700 de oameni inauntru, si atmosfera a fost - suna a cliseu, stiu - incendiara! aproximativ 300-400 de oameni nu au mai putut intra... imi pare rau, dar sper ca luni sa fie TOTI prezenti, pentru ca se MERITA!

ps - pentru sfatul batranilor: la Sala Palatului erau Pet Shop Boys, iar Lia Manoliu se daramase. nasol.

ps2: DACA CE S-A INTAMPLAT IN SEARA ASTA A FOST PRIMA CHESTIE "NASOALA", SPER SA SE CREEZE UN PRECEDENT! SA TOT FIE CONCERTE HIP-HOP SOLD-OUT! (lansarea Veritasaga este concertul hip-hop sold-out cu numarul... ?!?!?!?!)
Image
Beware the beast man...
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Zodiak wrote:e primul meu post dupa ceva timp... and it goes like this...

SOLD-OUT!!! termen ce lipsea/a lipsit din hip-hop-ul romanesc!

Kombat si Butch au stat afara si au avut grija ca numerosi oameni din provincie sa intre. eu apreciez chestia asta. much love to those who traveled for hours to see this show...

Dragos & co. vorbim de lansare. Nu despre altceva. so drop it, please.

Strabunicuta: ce e aia timbru transparent?! daca nu e ok CD-ul, ti-l schimb cu al meu. pe bune.

pentru cei ce au ramas pe afara... luni seara Veritasaga va fi din nou acolo. si nu va fi aiurea. va fi VERITASAGA. vor fi TOT EI. si LA FEL DE TARE ca seara asta! daca ai fost sau nu ai fost... fii acolo si luni seara. nu cred ca vei regreta....

peste 700 de oameni inauntru, si atmosfera a fost - suna a cliseu, stiu - incendiara! aproximativ 300-400 de oameni nu au mai putut intra... imi pare rau, dar sper ca luni sa fie TOTI prezenti, pentru ca se MERITA!

ps - pentru sfatul batranilor: la Sala Palatului erau Pet Shop Boys, iar Lia Manoliu se daramase. nasol.

ps2: DACA CE S-A INTAMPLAT IN SEARA ASTA A FOST PRIMA CHESTIE "NASOALA", SPER SA SE CREEZE UN PRECEDENT! SA TOT FIE CONCERTE HIP-HOP SOLD-OUT! (lansarea Veritasaga este concertul hip-hop sold-out cu numarul... ?!?!?!?!)
sa nu vina chiar toti maine ... ;)) totusi
muie copos
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

Vreau si eu un afis...mai exista?
vorago
tanar

Post by vorago »

ce m au enervat aia care njurau organizarea de parca le ar fii greu sa vina si azi:)) de parca maine n au tot scoala\servici cum ar fii avut si azi:))

bine macar ca am luat cdu :bow: ,e super tare(Aceiasi mereu ;)super piesa)

chiar mai aveti afise?...si azi o sa aveti tricouri ceva? sa stiu sa nu ma car cu banii dupa mine:))

multumesc
cred k e o senzatie ciudata sa ti apara la intrare atatia fani si sa trebuiasca sa repetati concertul si pt cei care n au intrat:D
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
No Mo'
Lucky Striker

Post by No Mo' »

sincer, ma asteptam sa fie vreo 400 de oameni... maxim...cred ca la fel se asteptau si cei care au organizat treaba... pe 70% din cei de aseara nu i-am mai vazut la vreun concert de rap...

treaba e ca daca prezenta era constant asa (ma refer in primul rand la Summer Jam), Hades ar fi gasit o locatie mai mare pentru lansarea asta...

Nu zic c-a fost aiurea... aiurea e ca nu e asa mereu :idea:

am venit, am luat CD-u', am stat pana pe la 22:00... si cand m-am intors, am prins Cer Senin si Nu se asculta, se simte... dupa care am cobor pana jos sa vorbesc cu cineva si nu m-au mai lasat sa intru... bine ca am iesit imbracat, ca presupun ca abia azi mi-as fi putut lua geaca.
Misto Bianca :oops:
Image
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

Veritasaga SOLD OUT!

Image

“Plecati acasa! E full inauntru si nu mai lasam pe nimeni sa intre!”, a spus Kombat , duminica seara, inainte de lansarea Veritasaga. Cand au decis sa faca lansarea albumului “Cu alti ochi” in clubul Suburbia, baietii de la Hades Records nu si-au imaginat ce avea sa urmeze. Un club plin pana la refuz in care 700 de oameni s-au calcat in picioare si alte cateva sute de persoane ramase pe dinafara.

mai multe gasiti la:

http://www.sunetesubsol.net/v5/index.ph ... 3&Itemid=1
Post Reply