Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

86BPM wrote:Ba Strabunicutzo...nu se plang oameni care au venit de nush ce coltz al tarii... te plangi tu ca ai fost nevoita sa-ti muti hoitu din scaun pana-n Suburbia pe o distanta de 5 km. maxim ...
in locul tau nu as comenta. de la afu ra ai mai fost la vreun concert organizat de hadesrecords? deci chiar as avea bunul simt sa tac :wink:
nu stiu cine s-a oferit sa-mi dea cd-ul sau doar timbrul :)). nu e vb de cd in sine ci de faptul ca ati fost intrebati si ne asteptam ca toti sa avem cd-ul la fel, si nu, nu il vreau de la nimeni, o sa il cumpar din magazin, macar acolo se vede inainte :lol:
Felicitari nu ironice pt aseara si pt azi, ca se face din nou o lansare si nu v-a durut in fund de cei care au ramas afara, insa ne permitem, sau imi permit sa cred ca nu va avea acelasi farmec :)

PS: azi se pot face poze, doar poze?
ERNEST
tanar

Post by ERNEST »

azi se pot face poze, doar poze?
Daca o sa fie la fel ca aseara ( si nu vad nici un motiv pentru care nu s-ar intampla acest lucru-poate chiar sa vina si invitatii lipsa) nu cred ca vrei sa faci poze.
Mi-a fost greu mie, care sunt relativ invatat sa ma detasez de atmosfera si sa fiu atent la ce trag, sa scot niste cadre bune, din cauza ca ma miscam pe ritm si cantam :P. Ca sa nu mai zic ca din randul spectatorilor e si mai nasol, mainile fiind sus in multe momente.

Mergeti si bucurati-va de spectacol !!!
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

nu am intrebat pt mine si astept totusi un raspuns din partea organizatorilor, merci fain si tie pentru sugestie :mrgreen:
loyal2thek

Post by loyal2thek »

ma nesimtitilor,daca ati venit aseara stati dracu acasa,sa intru si eu :mrgreen:

Long Live Radio Itzy Bitzy! :mrgreen:
vorago
tanar

Post by vorago »

chiar cate cduri ati vandut aseara?...sunt ffff curios:P
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

1. Nu se vor face nici azi poze decat dupa concert ... pentur cei care vor sa aiba o amintire cu Veritas
2. Strabunicutza nu stiu care e exact problema ta. Cd-ul tau nu are timbru? Daca nu are, te rog adumi-l azi e ceva serios si grav. Inseamna ca cei de la fabrica l-au omis intr-un fel sau altul ... eroare umana .. i dont know. Nu putem da cd-uri astfel. Te rog sa il aduci azi sa iti dau altul cu timbru si sa ma pot duce cu cel fara la fabrica.
3. S-au dat cam 650 de cd-uri aseara... poate se mai dau si azi ... intrarea va fi libera...se va gasi cd la pret de 15 ROn pentru cei care vor dori.
4. Tricouri inca nu am facut ... din lipsa de fonduri.
muie copos
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Image

Image

Image

vor veni si restul.
Image
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

ce de maini :lol:
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
vorago
tanar

Post by vorago »

mihai.lazar wrote: 4. Tricouri inca nu am facut ... din lipsa de fonduri.
pacat:( o sa ncerc sa ajung azi...sper sa prind locuri ca am dupa scoala teatru,dupa sa trec sa las ghiozdanu dupa sa vin...

oricum 650de cduri cred k e ceva:D
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
stan ruskoff
un domn / doamna

Post by stan ruskoff »

pr0n wrote:ce de maini :lol:
Fiecare câte 4.
Daca Veritasaga ar fi Eminem...eu as fi Stan.
Ăla îs.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

doamne. cata lume. cate pizdeee. ce atmosfera.
nu mi-am imaginat niciodata ca voi sta juma de ora la coada sa intru in club.
a fost superb. m-am simtit beton.
faza cu Praetor.. a fost remarcabila. frumos de tot. bine asa.
mephOne
un domn / doamna

Post by mephOne »

melodia cu nimeni altu' e preferata mea..
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

"sold-out" nu este expresia folosita atunci cand nu mai sunt bilete de vanzare la un concert? de ce este folosita cand nu mai e loc in club?

azi mi-e teama ca va fi si mai multa lume decat ieri, intrarea fiind libera. acum chiar ca toti tristii vor venii dupa scoala n shit, in Suburbia la o bere.

ramane de vazuut.

la multi ani Jhivago.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

bLuEsHiFt wrote:"sold-out" nu este expresia folosita atunci cand nu mai sunt bilete de vanzare la un concert? de ce este folosita cand nu mai e loc in club?
aia care au ramas afara aveau bilete la lansare?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

meggadon wrote:
bLuEsHiFt wrote:"sold-out" nu este expresia folosita atunci cand nu mai sunt bilete de vanzare la un concert? de ce este folosita cand nu mai e loc in club?
aia care au ramas afara aveau bilete la lansare?
Nu..nu au fost bilete. Intrarea s-a facut pe baza de cd... dadeai 15 lei luai cd-ul si intrai
muie copos
Post Reply