Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
)sunteti superbi...penibili...cum vreti voi:D...in primul rand smiley chiar are voce buna;)...ca face playback asta e altceva... daca are voce nu inseamna ca trebuie sa cante rock sau rap:)))... in loc sa ascultati piesa voi cautati motivul pentru care a facut uzzi feat cu smiley...era o vorba intr-un banc "sapa in cacat ioane mai adanc poate dai de ma-ta"... piesa mie imi place... e chiar ceva destul de bun... versurile lui smiley...sunt facute de producator nu de el, nici nu ma asteptam la alt gen de versuri... vocea lui uzzi e foarte tare... versurile sunt ok... pentru genul respectiv... instrumentalul e foarte ok
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
imi place de mor povestea lui smiley .am ras cu lacrimi.
uzzi a ramas la fel.imi place si orice ar face nimeni si nici o colaborare nu va strica ce imi place la el:VOCEA,ATITUDINEA SI FLOW-UL(flow-ul care nu va mai fi flow dar se subaintelege ce am vrut sa spun).
instrumentalul................se putea si fara el
concluzie.why not.nu s-a stricat nimeni din colaborarea asta.sincer nu e asa penibil cum ma asteptam cand am auzit de featuringul asta.
ps: acum am vazut ca e pus la alte genuri muzicale
Proasta combinatie, am ascultat piesa si am sters-o din calculator, e aiurea, nu zic Uzzi o da bine, dar nu are ce cauta in cardasie cu pop-dancer-ul ala de smilly. Strofa lui smilly e jalnica, nu are credibilitate, deh interese la mijoc, aici si-a bagat coada dan popi
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
parerea mea personala e ca melodia e naspa si mai naspa o sa fie cand apare si videoclipul, nu pot sa ascult melodia doar cand ma gandesc ca Uzzi a facut feat. cu smiley
Last edited by Broco on Tue Dec 11, 2007 1:41 pm, edited 1 time in total.