Veritasaga lanseaza <<Cu alti ochi>> / 25 noiemb

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

app pe la 10 asa am iesit pe afara sa ne plimbam si am trecut pe lg niste moldoveni care injurau de toti mortii bucurestiu pe noi si organizarea pt ca n.au intrat ..naspa:))
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

A fost un risc pe care ni l-am asumat cand am hotarat sa inchidem portile. Cine a apucat sa intre isi da seama de ce am facut asta.
Pot veni azi .. intrarea este libera.
Si cum am mai spus toti cei care au fost la ora 20.00 aoclo adica cat scria pe afis au intrat.
muie copos
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

mihai.lazar wrote:
darkunp wrote:o intrebare...va aparea un dvd cu filmarile din concert ?
da
s-a spus tot timpul ca va aparea inregistrarea la fiecare eveniment, dar niciodata nu a aparut :)
S.D.S.T.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

frl wrote:
mihai.lazar wrote:
darkunp wrote:o intrebare...va aparea un dvd cu filmarile din concert ?
da
s-a spus tot timpul ca va aparea inregistrarea la fiecare eveniment, dar niciodata nu a aparut :)
pentru ca inregistrarile erau de o factura slaba dpdv tehnic. am inregistrat cu 3 camere (10x to getloaded) cu microfon de ambianta ... acum se merita sa facem asa ceva pentru ca nu stirbim cu nimic atmoesfera de la eveniment
tindem sa o ardem cat mai oke pe toate planurile ... cred ca se vede si in calitatea cd-ului pentru cei care l-au cumparat ... cred ca s-a vazut si aseara cand pentru cei familiarizati cu sonorizarea din suburbia poate sunetul a parut altul ... nu era tot ala doar ca s-a muncit sa sune cum a sunat aseara.

vom face un dvd dar nu chiar asa repede ... vrem sa punem pe el si momentele de la concertele ce vor avea loc in tara
muie copos
A.Faith
un domn / doamna

Post by A.Faith »

mihai are planuri mari :mrgreen: şi asta e bine :P tot aşa!
ah, să nu uit : ar fi frumos măcar un clip de câteva minute cu câteva secvenţe... cum e clipul de la melodia Asaltul Fonic de la Ad Litteram. ce ziceţi ?
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

mihai.lazar wrote:
frl wrote:
mihai.lazar wrote:
da
pentru ca inregistrarile erau de o factura slaba dpdv tehnic. am inregistrat cu 3 camere (10x to getloaded) cu microfon de ambianta ... acum se merita sa facem asa ceva pentru ca nu stirbim cu nimic atmoesfera de la eveniment
tindem sa o ardem cat mai oke pe toate planurile ... cred ca se vede si in calitatea cd-ului pentru cei care l-au cumparat ... cred ca s-a vazut si aseara cand pentru cei familiarizati cu sonorizarea din suburbia poate sunetul a parut altul ... nu era tot ala doar ca s-a muncit sa sune cum a sunat aseara.

vom face un dvd dar nu chiar asa repede ... vrem sa punem pe el si momentele de la concertele ce vor avea loc in tara
da. f bine
S.D.S.T.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

A.Faith wrote:mihai are planuri mari :mrgreen: şi asta e bine :P tot aşa!
ah, să nu uit : ar fi frumos măcar un clip de câteva minute cu câteva secvenţe... cum e clipul de la melodia Asaltul Fonic de la Ad Litteram. ce ziceţi ?
o sa apara pe getloaded filmari
si la urban groove
muie copos
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

mai ar fi bine sa le pui si pe alea care spui ca nu sunt trase bine, la cate filmari am vazut toti de pe aici. si neam chinuit sa le auzim/vedem :)) nu cred ca ar fi eva rau si nu lam primi cu :bow:
S.D.S.T.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

frl wrote:mai ar fi bine sa le pui si pe alea care spui ca nu sunt trase bine, la cate filmari am vazut toti de pe aici. si neam chinuit sa le auzim/vedem :)) nu cred ca ar fi eva rau si nu lam primi cu :bow:
pe siteul nou ce va fi relansat la 4 ani de hades..va exista secitune video ..unde o sa apara mutle filmari (gradual) considerate pierdute si unele inedite.
muie copos
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

:bow:
S.D.S.T.
IhkDot
tanar

Post by IhkDot »

in aia 700 de oameni...muuuulte specimene mai erau! :lol:
dar asta da lansare! chiar daca loc nu prea a fost, dupa ce a inceput concertu' nu s-a mai simtit :) :bow:
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

IhkDot wrote:in aia 700 de oameni...muuuulte specimene mai erau! :lol:
Poate si tu pentru cei 699 de oameni erai un specimen ... ;)
IhkDot
tanar

Post by IhkDot »

daca e sa o luam asa, la fel si tu.
SanzEeK
'bagaboanta'

Post by SanzEeK »

:) Oricare dintre cei aflati acolo.. :)
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

e rau cand esti mic de inaltime.eu nu am vazut mai nimic,doar am auzit.singura frantura de scena pe care am zarit-o a fost cand erau pe scena si kombat si butch cred ca piesa "hades records" era(multumesc fane ca m a sprijinit) /nu vedeam nici macar ecranul ala imens din spatele scenei,dar oricum am auzit,si a fost de ajuns.s-a auzit foarte bine
a fost cel mai frumos eveniment la care am participat vreodata
felicitari Veritasaga (nu v-am vazut niciodata atat de emotionati si atat de multumiti)
din nou,ca la fiecare concert,ma bucur ca am revazut oameni pe care nu ii mai zarisem de ceva timp si nu ma bucur ca nu i am revazut pe unii oameni :P
succes in continuare in vanzarea albumului,banuiesc ca urmeaza faza "comenzi",moare faza "precomenzi" ,sa va ajute Dumnezeu sa vindeti inca pe atat,sa se impiedice mihai de cd-uri prin hol :twisted:

p.s. ce afterparty sa moara ciprian :lol:
esti penal
Post Reply