exagerezi. daca au fost 150 e bine.
azi nu a mai fost acelasi farmec ca ieri. ieri a fost baza.
frumos totusi si ce a facut Hades Records pentru azi. ma inclin.
azi a fost super ...am exagerat eu de eram cu mana pe sus cam tot timpu:)) ...plm ma simteam aiurea sa am doar eu mana sus:)) da abia acu ma int:))
bv Veritasaga-Jhivago parca e din ce n ce mai bun,Praetor foarte tare faptul ca inca faci parte din trupa:D,Dj Sonia ( sper ca nu te am deranjat) iar de Dribbler nici n am ce zice si asta in modul bun
Funktastics ,Butch,Kombat,Dj Undoo,Nimeni Altu' sunt sigur ca toti apreciaza ca ati repetat concertul(sper ca nu am scapat pe cineva:P)
ffffff tareeeeee...n-am apucat sa intru duminik la lansare dar azi am ajuns din timp si am prins loc ....despre concert atmosfera super...ma asteptam la un moment inedit cu praetor a fost super tare ... respect Hades , tot asa !
Da... mi-au ciordit unii berea de pe fundu sticlei ... pana m-am dus la ei si-au adus baietii alta plina... ca deh ...asa e romanu ... nu puteau ma sa-si cumpere ei una ? Au preferat sa se faca de cacat ... in fine... tipic concertelor ))
Ba astia care ati spus ca veniti in a 2 a zi .. "nici n-ati fost atat de duri" ...
Am ascultat concert - cd -concert - cd... si am ajuns la concluzia ca live suna mai bine
Mai vreau o data
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.