hip hop tiganesc ... wtf ?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

nx
dimineata verific forumu

hip hop tiganesc ... wtf ?

Post by nx »

hip hop tiganesc cica ....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NEe9WS1_zMw[/youtube]
daca ala era hip-hop ganditiva cum suna rap-u , parca cineva vrea sa se confunde maneaua...(spre binele vostru ar fi bine sa nu dati play si la al 2-lea )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dmR3_WNd6fI[/youtube]
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

care-i deosebirea intre rep si hip hop?
99.9%
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

in hip hop poti sa faci rep dar in rep nu poti sa faci hip hop pentru ca porcu rama dar rama nu porc..
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

alka wrote:in hip hop poti sa faci rep dar in rep nu poti sa faci hip hop pentru ca porcu rama dar rama nu porc..
Bingo !
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

pai rapul e un stil de a "canta" ... hip-hopul e o arta.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

bine ai venit pe forumul Hades!
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

si ce legatura are cu revelionu ?
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba NX ... esti pulbere ba nene... peste tot esti off za topic ... la parazitii acolo spui numa prostii ... aici iar..ma iei cu revelionu . Si Hip Hop-ul e cultura , gie . si iar discutii de cacat acum...ce plm e hip hopu ce e rapu... ce e flowu ce e MC :butch2:
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

bah nx, de ce aduci toate tiganiile pe forum? :lol:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

hipapu si repu sunt doua stiluri de muzica diferite. NA!
Valy
tanar

Post by Valy »

Am intrat pe topicul asta pt. ca m-a atras titlul (din curiozitate), am rulat primul clip pana pe la jumatate mai mult nu am putut rezista, cat despre al 2-lea, inca de la primele acorduri am auzit ceva foarte deranjant pentru timpanele mele si sa nu mai zic de faptul ca aia fuck breack-dance pe manea (ca mie asa imi suna). Ce p**a mea sunt clipurile astea 2? Manele camuflate. Oribil
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

dap ... asta era si parerea mea :) ceva de gen maneaua incearca sa se foloseasca si de hip-hop pentru a face vanzari .
ceva ce i-ar duce pe unii oameni sa creada altceva despre hip-hop.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

nx wrote:dap ... asta era si parerea mea :) ceva de gen maneaua incearca sa se foloseasca si de hip-hop pentru a face vanzari .
ceva ce i-ar duce pe unii oameni sa creada altceva despre hip-hop.
deja o dai in paranoia.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

are flow
Valy
tanar

Post by Valy »

Faza de cacat e ca manelistii se folosesc fara pic de scrupule de hip-hop, e bine sa dai rap, atitudinea aia de baiat dur (ei incearca sa o faca ca in State- cacofonia e intentionata -gen 50 bani, nelly s.a.m.d. ca asta prinde la marea masa inculta). In fond e un mare cacat, multi il fac pe ala... susanu repar- de ce, ca incearca sa o dea asa, oricum nu-i iese, revenind la cei ce-i considera pe aia care dau cateva vesulete pe manele cici repari - ca o parere, marea masa nu este indeajuns cultivata si informata d.p.d.v. muzical si artistic, sa nu mai zic de faptul ca nu inteleg ce este hip-hop, de unde a plecat si ce reprezinta cu adevarat (nu intru in detalii ca majoritatea de pe forumul asta cunosc). Eram zilele trecute la o bere si din intamplare barmanita a dat pe "tarf tv"...si ce imi da sa vad... guta intolit in repar lalaind ceva infect... stupoare mare, ce mai nici nu mi-a mai intrat berea bine imi vine si acum sa borasc :ron: In nici un caz Hip-Hop-ul nu trebuie asociat cu manelele, asta e jignire curata la adresa culturii sau chiar o blasfemie crasa
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
Post Reply