DMX....era sa iti zic acu ce mai scoatem...spre tine... poti sa te duci si la un show cu 20 de boxe si 40 norisori de fum si cel mai tare dj dnb ca tot prost ramai... nu mai rapsunde te rog frumos...FA CA MISTRETU SI ATAT!... cer scuze d ela moderator ptr offtopic...nu mai postez aici altceva decat despre dnb
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
GeckoAP wrote:majoritatea showurilor tari au fost in aer liber....organizate de...ascultatori cu muzica pe platane etc 4 boxe mari si un nor mare de fum... si ieseau foarte tari partyurile;)
woooooooooooooow ... tare, tare!!! Iar la sfarsit ati scos brichetele si laserele cu luminita rosie de la chei?
eu am fost la un "show" cu 6 boxe mari si 2 nori imensi de fum!
In preafericitul Satu Mare exista un club sau ce o fi care pune drum n bass si "derivatele" lui. Sa zicem ca ai chef sa dansezi cum sa dai din picioare, maini etc. pe un "i`m gonna kill you muthafucka" si chestii din astea. Nu zic, si rep-u e bun la o petrecere, dar drum n bass-ul parca e o chestie tareeeee.
GeckoAP wrote:tot in Moldova sunt cele mai tari partyuri dnb:)))...poti sa ma pupi si in fund si sa ma rogi si frumos ca tot nu-mi schimb parerea:)))... apropo...majoritatea showurilor tari au fost in aer liber....organizate de...ascultatori cu muzica pe platane etc 4 boxe mari si un nor mare de fum... si ieseau foarte tari partyurile;)... mult mai tari decat un party in club so... pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha esti de suuper viss!!!!
habar nu ai ce vorbesti....party de la hoya si pe cetate si strand eminescu si multe altele facute langa lac paduri mult mai mari decat la voi....da u o ti pe a ta...eu ti'am zis ca voi sunteti cei mai ok la parti care stiti sa va distrati....da ca partiuri mari nu sunt la voi
Ba voi n-ati vazut ce drum&bass party-uri se fac la mine in Uricani !
sec .
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nx wrote:Ba voi n-ati vazut ce drum&bass party-uri se fac la mine in Uricani !
sec .
si nu numai....
nu imi place in mod special./nu prezinta interes acest gen pentru mine .prefer trip-hop...ascult mult de la colegul de camera dar nu stiu trupe astea.insa imi place....pentru ca tot isi posteaza toti parerile
era sec pentru chestile gen no 1 .. defapt nimeni nu auzise de orasu in care stau ..iar aici party-urile sunt facute de "duminicari".
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Nu ma incanta piesele astea haotice ... dar asa mai agresiv imi place Aphrodite vs Beasty boys - Sabotage ... se poate folosi la dezintegrarea timpanului )
nx wrote:Nu ma incanta piesele astea haotice ... dar asa mai agresiv imi place Aphrodite vs Beasty boys - Sabotage ... se poate folosi la dezintegrarea timpanului )
ideea principala era ca, dupa cum vedeti, unul dintre greii muzicii pe care voi o ascultati(krs one), a colaborat cu un artist de muzica pe care multi ratati de pe aici o critica, neavand nicio treaba cu viata. La revedere!
ps: si mel chiar e tare
Last edited by pune_orice on Sun Dec 09, 2007 5:35 pm, edited 1 time in total.