H.R.P.C. 2 - episodul pilot / 21 decembrie
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 41&start=0
topicurile sunt inchise si le puteti gasi la arhiva si aberatii... daca aveti skilluri de detectiv.
astept si eu sa aflu ce si cum...
topicurile sunt inchise si le puteti gasi la arhiva si aberatii... daca aveti skilluri de detectiv.
astept si eu sa aflu ce si cum...
- ste faaan
- serios, sunt ok
trei intrebari:
1.este adevarat ca mixtape-ul este defapt un cd?
2.cum adica fumatul este interzis inaintea si in timpul concertului? ce se intampla dupa? :-S
si
3. daca am pus afisu' pe blog (jos in semantura), il lasati pe serafim sa cante mai mult?
va invit ca inainte sau in drum spre concert sa treceti prin Pta. Universitatii sa lasati o floare sau un gand bun.
felicitari Hades!
1.este adevarat ca mixtape-ul este defapt un cd?
2.cum adica fumatul este interzis inaintea si in timpul concertului? ce se intampla dupa? :-S
si
3. daca am pus afisu' pe blog (jos in semantura), il lasati pe serafim sa cante mai mult?
va invit ca inainte sau in drum spre concert sa treceti prin Pta. Universitatii sa lasati o floare sau un gand bun.
felicitari Hades!

-
- Lucky Striker
stai linistit, ca nu ramane...pELo wrote:tare...!!
sper ca de data asta nu ramane nimeni pe afara...
![]()
![]()
zicea cineva ca dupa Summer Jam, Hades "s-a ridicat si-a mers", cum ar fi zis Rashid... baietii astia n-or sa se lase niciodata, nu ti-e clar?

Nu-s limbi in anus, e doar un fapt foarte obiectiv.

foarte profi hades records, congrats.
dati afara pe cast din hades rec si saracii oamenii afla de pe forum de asta. genial. respect, traiasca undergroundu' autohton
)
dati afara pe cast din hades rec si saracii oamenii afla de pe forum de asta. genial. respect, traiasca undergroundu' autohton

http://www.oricum.ro - Cultura urbana, atitudini si idei
- Bazooka Joe
- trendy guy
in mod normal ar trebui sa nu raspund public pe-aici ... dar o voi face sa nu intre lumea la idei.yoz wrote:foarte profi hades records, congrats.
dati afara pe cast din hades rec si saracii oamenii afla de pe forum de asta. genial. respect, traiasca undergroundu' autohton)
1. dat fiind ca inca nu s-a vorbit nimic cu cast direct nu-s dati afara de nicaieri.
2. poate le propunem o renegociere ... ca la fotbal
3. nu trebuia sa te puna pe tine sa scrii in numele lor ... ma au in messenger..le vad si statusurile

si nu vreau sa continue discutia asta pe acest topic unde e vorba de altceva
muie copos
am inteles.
parea f dubioasa intreaga treaba oricum, asa ca mai bine ca ai dat lamuririle astea.
stai linistit ca nu m-a pus nimeni sa scriu, ce naiba, chiar asa am ajuns, pur si simplu mi s-a parut de cacat faza si v-am zis, ca doar d-aia e forum, ca sa existe feedback de la oameni.
am inteles, incheiem discutia
parea f dubioasa intreaga treaba oricum, asa ca mai bine ca ai dat lamuririle astea.
stai linistit ca nu m-a pus nimeni sa scriu, ce naiba, chiar asa am ajuns, pur si simplu mi s-a parut de cacat faza si v-am zis, ca doar d-aia e forum, ca sa existe feedback de la oameni.
am inteles, incheiem discutia

http://www.oricum.ro - Cultura urbana, atitudini si idei
wow...super tare...sigur vin...daca anu trecut n am apucat anu asta vin sigur...conteaza line up ul?
sper sa fie loc...
ce s intamplat sa summer ?...serios chiar nu stiu...
sper sa fie loc...
ce s intamplat sa summer ?...serios chiar nu stiu...
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
- marlboro_jimbeam
- un domn / doamna