Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

dada si cu Scara
esti penal
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

aduce a Eminem feat Elton John... la modul abstract
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Pawkily
fratele meu tu esti baiat

Post by Pawkily »

Cat poa' sa castige uzi din colaborarea asta?
I.L.I.
tanar

Post by I.L.I. »

nasoala piesa.dar place morandistilor.am observat prin cluburi ca dupa ce beau si ei ceva se urca pe masa si sufera de mama focului ;))
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

I.L.I. wrote:nasoala piesa.dar place morandistilor.am observat prin cluburi ca dupa ce beau si ei ceva se urca pe masa si sufera de mama focului ;))

:|
prin ce cluburi umbli tu prietene?... si ce intelegi prin morandisti?
Image
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Asta e clar colaborarea anului:X:X
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

neascultand bug mafia habar n-aveam ca si astia au o problema cu tiganii :lol: serios e de ras grav. Uzzi nu e asa un pic tigan? Asta netinand cont de absurditatea rasismului de genul in hiphop.
In alta ordine de idei, clipul mi se pare mai apropiat de asta

http://www.youtube.com/watch?v=D6caDCTNx28

evident, muzica nu suporta comparatie. Si mi se pare foarte slab cum da Uzzi, cu exceptia fazei cu "da-o-n pula mea". Tot ce zice inainte zice sssslab, ca si flow, idei, tot. Si bucata e asa gen pupat in cur pe smiley la modul megasubtil... plus nepretuitele observatii de viata gen "femeile bune ie dorite de populatie" etc. Weaaaak. Ma intreb din ce mai traiesc, ce mai mananca Bug.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

Kenshin wrote: In alta ordine de idei, clipul mi se pare mai apropiat de asta

http://www.youtube.com/watch?v=D6caDCTNx28
Yeah, pacat ca nu s-au inspirat si la sunet din asta...
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
ciupy
fratele meu tu esti baiat

Post by ciupy »

imi place negativu de la "pentru ea"...super tare:D
Image
Image
SoSa
dimineata verific forumu

Post by SoSa »

ciupy wrote:imi place negativu de la "pentru ea"...super tare:D
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Practic, melodia se cheama 'In lipsa mea', nu?
Pana la urma, a ajuns sa mi se para ok.
Album Smiley?
tuzzy
serios, sunt ok

Post by tuzzy »

mda..cum zicea bitza(parca?) .. vrei s`asculti piese deastea, da play la marius moRga...
E cam asa, manca'
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Bah frate, 90% din reply-urile de pe topic-ul asta sunt de-a dreptul incredibile.
Ma intreb cand cacat o sa incepeti sa spuneti ca nu haliti nu-sh ce trupa de pop / dance / rock pentru ca nu o da pe tv underground ca CTC sau Cedry2k.
Piesa asta este o piesa tare (pe felia ei) si nu este o piesa pe care sa o pui intr-un playlist alaturi de Looptroop, JMT sau cine plm mai vreti voi.
Este o piesa de difuzat pe radio care umple 5 minute cu muzica digerabila, 5 minute care ar putea fi umplute cu manele sau alte imbecilitati.
Nu totul este sau trebuie sa fie underground, iar daca piesa nu e facuta ca sa va placa voua, de unde dracu gasiti atata energie sa faceti spume pe un forum despre piesa asta.
Judecati in plm prin spectrul a ceea ce trebuie sa obtina piesa asta (nu sa va faca pe voi fani) si judecand la rece s-ar putea sa iasa cu multe plusuri la calcul. Un Uzzi care sta bine pe beat, cu flow bun, voce misto si tehnica vocala mai buna decat pe multe piese Mafia. Nu va place subiectul piesei, asta-i alta treaba. Cat despre Smiley, nu e un mare artist, e tanar, dar are grija de treaba lui si personal, are un pasaj in piesa al dracu de misto, cu un crescendo excelent urmat de un break perfect gandit.

Scormoniti prea mult cacatul si ce mai nasol e ca nu afectati nimic cu asta.

Gie reparii!

PS: Nu-mi vine sa cred ca mi-am rupt 5 minute din viata sa incerc sa va explic cacatul asta! Si cine ma stie, stie ca nu o ard cu harfe, dar ipocrizia ma seaca!
PS2: Mega, cand bem o bere?
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

menthoru wrote:Bah frate, 90% din reply-urile de pe topic-ul asta sunt de-a dreptul incredibile.
Ma intreb cand cacat o sa incepeti sa spuneti ca nu haliti nu-sh ce trupa de pop / dance / rock pentru ca nu o da pe tv underground ca CTC sau Cedry2k.
Piesa asta este o piesa tare (pe felia ei) si nu este o piesa pe care sa o pui intr-un playlist alaturi de Looptroop, JMT sau cine plm mai vreti voi.
Este o piesa de difuzat pe radio care umple 5 minute cu muzica digerabila, 5 minute care ar putea fi umplute cu manele sau alte imbecilitati.
Nu totul este sau trebuie sa fie underground, iar daca piesa nu e facuta ca sa va placa voua, de unde dracu gasiti atata energie sa faceti spume pe un forum despre piesa asta.
Judecati in plm prin spectrul a ceea ce trebuie sa obtina piesa asta (nu sa va faca pe voi fani) si judecand la rece s-ar putea sa iasa cu multe plusuri la calcul. Un Uzzi care sta bine pe beat, cu flow bun, voce misto si tehnica vocala mai buna decat pe multe piese Mafia. Nu va place subiectul piesei, asta-i alta treaba. Cat despre Smiley, nu e un mare artist, e tanar, dar are grija de treaba lui si personal, are un pasaj in piesa al dracu de misto, cu un crescendo excelent urmat de un break perfect gandit.

Scormoniti prea mult cacatul si ce mai nasol e ca nu afectati nimic cu asta.

Gie reparii!

PS: Nu-mi vine sa cred ca mi-am rupt 5 minute din viata sa incerc sa va explic cacatul asta! Si cine ma stie, stie ca nu o ard cu harfe, dar ipocrizia ma seaca!
PS2: Mega, cand bem o bere?

Subscriu.
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

si eu.

Mie chiar imi place piesa.

gie pinguinii rep heitari.
Agent Orange
Post Reply