Istoria Rap-ului Romanesc
am citit cu mult timp articolul acesta pe forumul r.a.c.l.a., da e greu, un adevarat documentar, cel care l-a scris stie meserie si e foarte informat. pace pentru dino pt. ca s-a gandit sa il puna si aici
se merita. preacher are dreptate, e incomplet, dar atata am citit si eu, banuiesc ca va urma si partea a doua, cine stie...

Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
Articolul este destul de ingrijit, insa sunt cateva lipsuri (cum ar fi primul album al trupei Morometii, care e si el suficient de important, sau primul album al M&G).
Iar afirmatia "niciuna dintre trupele de la inceput nu mai are acum aceeasi componenta" e oarecum gresita. M&G au aceeasi componenta si azi.
Iar afirmatia "niciuna dintre trupele de la inceput nu mai are acum aceeasi componenta" e oarecum gresita. M&G au aceeasi componenta si azi.
Hipocrisy is the greatest luxury!
-
- spre 5000 de posturi, e ok
http://rapidshare.com/files/77935162/Pr ... p.pdf.html luati de aici.in format pdf.
asteptam din partea voastra un alt articol complet si cu date exacte.
Last edited by adapter on Thu Dec 20, 2007 10:04 pm, edited 1 time in total.
-
- Niciodata un nimeni
Răsculaţii - Sunt aurolac ( 1996 ) - De pe Romanian Hip-Hop vol 2
R.A.C.L.A. - Chiar ca şoapta-n galoş mimez griş cu lapte ( 1996 ) - Tot de pe Romanian Hip-Hop vol 2.
Enjoy
R.A.C.L.A. - Chiar ca şoapta-n galoş mimez griş cu lapte ( 1996 ) - Tot de pe Romanian Hip-Hop vol 2.
Enjoy

Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- tanar
-
- Niciodata un nimeni
N.N.D. - Vreau sa stii ( 1996 ) - De pe Romanian Hip-Hop Vol 2.
Revin cand mai fac rost de cate ceva...
Revin cand mai fac rost de cate ceva...
Viața e complexă și are multe aspecte.