Nu am spus ca e lucrat integral pe clapa. Dar acolo Alchemist spunea ca un instrumental de tipul celor lucrate de dre se poate realiza in 5 minute.. ori nu cred ca e chiar asa. Ok, gluma e gluma, am inteles aspect, dar daca afirmi niste chestii trebuie sa ai si un suport real, altfel toata gluma se transforma in penibil. In afara de faptul ca iti trebuie foarte multa inspiratie, mai trebuie sa le si "ai" cu notele. Din acest punct de vedere samplingul si composingul se aseamana foarte mult.
Am inteles scopul threadului, si iti multumesc pt. efort.
Am scris doar din dorinta de a aduce o mica lamurire in privinta muzicii compuse pe clapa si o parere total diferita fata de cea din clip. Repet, nu sunt impotriva samplingului, dar nici nu accept ideea ca muzica pe clapa e naspa, atunci c??nd e lucrata cum trebuie.
Moses wrote:bei frate cred ca tu ai inteles complet 100% gresit ce vrea filmuletzu ala

))...acum mi-am dat seama...ca zice ca dre si the neptunes sunt wacked?frate o zice la caterinca normal ca nu crede ca sunt wacked...oamenii sunt superi tari....dar el zice asa....interpreteaza un rol ..intelegi...al producatorului wacked care are fitze da scoate un cacat cand pune mana acolo...
Probabil partea aceea in care ti-ai dat tu seama ca e la caterinca.. mi-a scapat. Producator cu fite? lol...
O sa ma uit iarasi la clip...

Pace!