Anti-Samplagii Watch Out!

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Sera
Gademit

Post by Sera »

SHUTZ wrote:Inca o chestie... :) Open minded sunt, nu trebuie sa-mi spuna cineva ce trebuie sa ascult, nu intreb publicul si nici nu sun un prieten cand vine vorba de hip-hop.
asta se pupa bine cu partea de mai sus, cand tu recomandai altora sa vada nu stiu ce documentar cu premier.

dai sfaturi, faci recomandari, dar nu esti in stare sa accepti aceleasi lucruri de la altii

tare asta

:wink:
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Sera wrote:
SHUTZ wrote:Inca o chestie... :) Open minded sunt, nu trebuie sa-mi spuna cineva ce trebuie sa ascult, nu intreb publicul si nici nu sun un prieten cand vine vorba de hip-hop.
asta se pupa bine cu partea de mai sus, cand tu recomandai altora sa vada nu stiu ce documentar cu premier.

dai sfaturi, faci recomandari, dar nu esti in stare sa accepti aceleasi lucruri de la altii

tare asta

:wink:
Da, intr-adevar ...sunt chiar mai multe contradictii acolo. Motivul nu e chiar asa greu de ghicit. ;) Open minded sunt, in sensul ca pot accepta noul sau, ma rog, ce nu am ascultat/vazut p??na acum, daca are "acel ceva" care imi trezeste interesul... de fapt pe mine m-a deranjat modul in care ai spus-o: "daca vrei sa ram??i open-minded..." si asta a fost tot :) N-are rost sa mai discutam, sunt satul de rahatu' asta.. vorba lu' adapter
adapter wrote:Let's have a beer, mate.
:lol:
Post Reply