menthoru wrote:leaso, daca scoti o carte o vreau editie princeps cu autograf
pai am scris una deja dar numa' in format electronic ca ies mult mai multi bani... mi-am facut reclama prin email-uri (not spam ca stiu legea-n slbz hehe... care spune ca acordul pentru a trimite instiintari comerciale se poate obtine in orice mod asa ca am pus: "va rog sa-mi acordati acordul bla bla... ps: va fac cunoscuta incredibila mea oferta etc") am nimerit si la o agentie de turism si mi-au raspuns aia ca-si baga diverse-n mama )
asta am facut-o pentru bani, dar cartea pe care vreau s-o scriu va fi filosofie combinata cu umor catastrofal + idei de afaceri...etc etc etc... nu stiu exact cum va fi structurata.... habar n-am ce voi spune exact in ea... dar stiu sigur c-o sa scriu o carte...
pana atunci...
MaTr3o wrote:si-au deschis brutarie astia de la mtv?
dap... iar eu mi-am deschis circ... deci combinatia perfecta!
aaaaa... inca ceva... fiindca tot a venit vorba despre filosofie... sa moara ma-sa daca-nteleg ce naibii inseamna expresia "trezeste-te la realitate!" pe care o aud zi de zi si ma bufneste rasul... voi cum percepeti chestia asta?
N-ai caterinca prietene ... ai ironie , atata tot. De cand ai vazut clipu ala cu smecheru de la Apple ai inceput sa crezi ca dintr-un kil de mere , paine si circ ...ajungi ca el. In fine , tripu tau cumetre , tripu tau . Astept clipurile alea 3-4 pe MTV ... asa unu dupa altu bagata... astept emisiuni dedicate Leasa )) Iti zic de pe acum ...sa nu te prinda succesu nepregatit , invata engleza frate ... ca deja e internationala treaba.
) esti prea trist ) si e si mai trist faptul ca ma judeci din cateva randuri pe-un forum... ceea ce demonstreaza ca esti si incuiat... punand la socoteala faptul ca mai esti si sceptic pe deasupra iti dau un citat de la o anume emisiune cu un anume titlu (veriga slaba) apartinand unui anume andrei gheorghe: "la revedere, drum bun!"
Asta a fost o ironie ) caterinca nu-mi permit sa fac de tine...a avut grija natura de asta!
Titlul albumului... in urma consultarii avocatului care mi-a insuflat o idee geniala... a fost schimbat definitiv si irevocabil in "Servicii de consultanta"...
Revin cu adresa site-ului de la care puteti face precomenzile!
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
dap... pe 24 martie mai exact... album cu timbru, cu chitanta + factura fiscala si toate cele...
anunt important sau cam asa ceva... duc tratative cu un mare fotbalist de la o mare echipa pentru a aparea in clipul mel "50/100" care e un featuring cu Gani... sansele de a se concretiza sunt foarte mari!
si cu asta basta... am palavragit destul e timpul de-a trece la fapte!
ba leasa... dak esti cioara.. nu tre sa spui in versuri. fotbalu' e fotbal si muzica e muzica. asa ca... mai revizuiesteti versurile cand incepi sa le canti...
ps : vrei sai copiezi pe mafia si sa aduci un jucator in videoclip ? crezi ca o sa vinzi mai mult de 2 cduri?
Ba asta de mai sus... n-am retinut ceea ce vrei tu sa spui exact... cum adica? daca eu simt ceea ce simt nu trebuie sa pun in versuri ca sa fac pe plac cuiva? ma doare fix in pula, nu-ti place ia-ti-o la muie, asteapta-ma la colt de strada daca te tine...
PS: Scuze... promit c-o sa-ncerc sa nu mai trag la muie nimanui... dar ma enerveaza capetele patrate!