The Game feat. 50 Cent - Hate It Or Love It

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

:lol:
Imi dau seama cu aceasta ocazie ca nu ma cunosti catusi de putin :D Am r??s la faza cu Nelly vs. Krs-One. Sincer mi se rupe de beefurile din hiphop... au fost si vor mai fi, nici o problema. Nu iau partea nimanui.. probabil si din cauza faptului ca nu am fixatii de genul mainstream-underground-gangsta-hardcore-west coast-south side-east coast influences. Spun doar ce-mi place sau nu. Credeam ca asta e rolul unui forum, de a-ti impartasi opiniile cu altii. Nu am pretentia ca vorba mea sa fie litera de aur, poate gresesc si eu la fel ca oricine altcineva. Ce nu inteleg insa sunt reactiile violente care apar in urma afisarii unor astfel de opinii. Fiecare are dreptul la una.. at??t timp cat poate g??ndi pentru el, de ce nu?
50 Cent nu-mi place, clar... de ce sa man??nc cacat sa spun ca e ok daca eu gandesc altfel? Tie iti place 50 Cent - foarte bine... la party-uri intr-adevar e ok, pt. ca muzica lui te face sa te misti, insa in intimitate, ca sa zic asa... datele problemei se schimba. Prefer alti artisti in aceasta situatie si asta este. Si nu ceea ce ai putea sa crezi (Company Flow, formatii a caror muzica nu ma atinge si pe care nu o inteleg eu - cine stie - sau formatii de care n-am auzit in viata mea si despre care chiar nu simt nevoia sa aflu mai multe), ce asculta oricine se trezeste subit unda' 4 life. In fine... cred ca de fapt pe tine te-a deranjat comparatia mea 50 Cent - Fizz. E o comparatie doar la nivel de look, nicidecum din punct de vedere muzical. Fizz ala nu e rapper, nu e cantaret in general.. e o rusine pentru muzica rom??neasca, cu aroganta si pretentiile pe care le afiseaza, norocul lui e ca are bani si nu prea are ce face cu ei.
Sincer, cred ca m-ai inteles total gresit. Imi pare rau... :roll:
sop
un domn / doamna

Post by sop »

nu exista absolut nici o asemanare si ai fi un idiot sa faci comparati intre 50 cent si fizz in primul rand

si nu sunt unda 4 life sau cacaturi
voi sunteti niste PENALI prin simplu fapt ca purtati discutii de cacat
asa ceva nu se discuta ce nu vrei sa intelegi?
ce pula mea atatea opinii despre 50 cent?
nu ti-e destul sa intelegi care e treaba si sa-ti vezi de ale tale?
si la fel de bine cum ai dat tu opinia mi-am dat si eu opinia
si nu ma refer la tine ci la toti

sunteti niste cachi care ramaneti la cacat daca o sa va pierdeti timpu discutand despre niste bussinesuri ce nu-si au rostul si unii chiar nu le intelegeti, mai bine va gasiti altceva de facut.
Gimme the Loot Gimme the Loot !
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

sop wrote:nu exista absolut nici o asemanare si ai fi un idiot sa faci comparati intre 50 cent si fizz in primul rand

si nu sunt unda 4 life sau cacaturi
voi sunteti niste PENALI prin simplu fapt ca purtati discutii de cacat
asa ceva nu se discuta ce nu vrei sa intelegi?
ce pula mea atatea opinii despre 50 cent?
nu ti-e destul sa intelegi care e treaba si sa-ti vezi de ale tale?
si la fel de bine cum ai dat tu opinia mi-am dat si eu opinia
si nu ma refer la tine ci la toti

sunteti niste cachi care ramaneti la cacat daca o sa va pierdeti timpu discutand despre niste bussinesuri ce nu-si au rostul si unii chiar nu le intelegeti, mai bine va gasiti altceva de facut.
fiecare e liber sa discute ce doreste. suntem intr-o tara in care dreptul la libera exprimare este garantat prin constitutie ... si uimitor sau nu asta este scopul acestui forum ... sa se discute! nu sa se insulte lumea. sper sa nu fiu nevoit sa intervin iar cu banuri sau avertismente, pentru ca nu-mi face nici o placere. e tragic totusi ca nu se poate discuta in contradictoriu civilizat
muie copos
sop
un domn / doamna

Post by sop »

necazu
Gimme the Loot Gimme the Loot !
Changed
fratele meu tu esti baiat

Post by Changed »

Da...din cate observ pe aici s-a ajuns la discutii offtopic si un pic de cearta ca sa zic asa...anyway ca sa fiu in ton cu subiectul deschis...Intr-adevar "Hate it Or Love it " este k-lumea,anyway precum au spus si altii sunt melodii pe " The Documentary" al lui The Game mult mai tari ,gen : " Dreams" "Start from Scratch cu Marsha d la Floetry" , "Like Father ,Like Son cu Busta " ,"Westside Story"...Apropo sunt vreo 3 sau 4 versiuni la melodia asta :|
Image
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

Imi place Hate it Or Love it .Altceva de la cei 2 nu-mi place!Opinia mea!
rap gangsta
tanar

Post by rap gangsta »

50 e unu din rapperi care imi place mult de tot ..are stil tipu ..
save water and drink beer
pyro89
un domn / doamna

Post by pyro89 »

"bai am unu al lui the game se chema "Untold Story", cica-i din 2004 (d p net)"
lol mha pai io am 6 albume The game, da numa 2 sunt oficiale, restu PIRAT!!
The Documentary si Stop Snitchin, Stop Lyin - oficiale
Classified, Ghost Unit, Untold Story, You know what it sunt pirat!!
si ce?
Post Reply