am fost al 3lea care a votat partea cu materia maronie catre avatarul tau...
si nu mai da mass retardinio...o sa iti stearga astia topicul oricum..vrun alde dino sau pricier sau cine o mai suferi de el paici
hahaha. Cand s-a facut Afu RA, toata lumea a zis: "frate, in Fire, prea mic etc". La ora concertului, au fost max 350 oameni, asa ca nimeni nu mai crede in povesti.
hahaha. Cand s-a facut Afu RA, toata lumea a zis: "frate, in Fire, prea mic etc". La ora concertului, au fost max 350 oameni, asa ca nimeni nu mai crede in povesti.
au fost peste 500 de oameni in fire atunci...ca sa nu zic 600...
jeleu wrote:...o sa iti stearga astia topicul oricum..vrun alde dino sau pricier sau cine o mai suferi de el paici
asta nu inseamna ca trebuie facut intr-o sufragerie. la afu-ra nici macar nu l-am vazut pe om pe scena 5 minute...pur si simplu nu aveam cum...stateam undeva pe un scaun, in spatele unui stalp imens si beam dintr-o bere, ascultand un live. foarte prost m-am simtit atunci, ca si participant la concert. ma gandesc ca toata lumea e paranoia cu banii acum, sa nu ramana in datorii, dar totusi...
si nu e ca sunt carcotas, eu o sa-mi fac datoria de repar care merge la rep, dar sper sa fiu si eu respectat printr-o locatie decenta at least.