Leasa Dragos - Servicii de consultanta (LP)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare?

Foarte bun
10
24%
Bun
14
33%
Asa si-asa
7
17%
Nashpa
6
14%
Foarte nashpa
5
12%

Total votes: 42

NCristian
forumilian

Post by NCristian »

tare piesa...
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Cruz wrote:poate oi fi io mai nostalgic sau ceva de genu ...dar chiar am crescut altfel noi si e chestie de generatii nu de vremuri...zilele trecute m-am intalnit cu pustiu unui prieten de familie ..are vreo 10 ani ...l-am intrebat ce face... si nici macar nu mi-a raspuns bine sau prost sau sa se rusineze (cum mai fac unii) ...mi-a zis direct ...am un joc cu monstrii si tu tragi cu pistolu...faza de genu sa-ti dai cu palma-n frunte si sa o scurgi pe fata asa ....si nu ,nu-i retardat copilu ...in alta ordine de idei maidanu din spatele blocului meu era plin tot timpu din martie pana in septembrie tarziu...acum vezi doi trei insi isi plimba cateii si aia au de la 25 de ani in sus :) e trist man foarte trist...se intampla o mare robotzeala a populatiei
Inteleg ce spui si sunt de acord, ca de'.. asa am trait si eu. Dar...

cand spun ca e vorba de diferente intre vremuri si nu intre generatii ma refer ca nu-s de vina copiii/adolescentii de astazi ca s-au nascut mai tarziu. Vrei sa spui ca daca tu aveai 10 ani acum (la fel ca pustiu' din exemplul tau) nu te jucai pe calculator and shit ? colectionai turbo si te jucai cu o minge de cauciuc ? :D

Sunt alte vremuri, atata tot, si copiii se bucura de ele cum vor/cum pot si cum o fac majoritatea.

Si voi astia de 22-24 care suferiti atat de nostaligie, ganditi-va ca acum cand va plimbati pizdele cu impresii in masini nemtesti - generatia trecuta abia isi permitea o bicicleta. :lol: (nu generalizez, dar se intampla)

Asta e, unii s-au nascut mai tarziu, altii mai devreme ca noi - au apucat alte vremuri, alte "trenduri", alte posibilatati. Sa-mi bag pula, nu se plang parintii vostri ca abia apucau sa mearga la mare in concediu, si va plangeti voi ca pustii nu mai colectioneaza turbo dar se joaca cu monstrii :D.

In fine, fuckit.. offtopic aiurea pe subiectu' lu' Leasa. Bafta cu albumul omule.
Cruz
tanar

Post by Cruz »

you`re missing the point dude ...uite de asta am 30 posturi in 2 ani ...si piesa merge.
MaTr3o
fratele meu tu esti baiat

Post by MaTr3o »

cred ca cele mai bune posturi, lecart si cruz.
amas

Post by amas »

genu de discutie care cred ca a existat in toate timpurile si va mai avea loc de inca nu stiu cate mii de ori si intotdeauna cei care vin din urma vor da dreptate celor mai in varsta, cand ajung la anii lor. e axioma deja ca te cam apuca nostalgia odata cu trecerea anilor, iar cand esti liber ca pasarea cerului si nu ai nicio grija decat scoala, ca o fi liceu sau facultate, iei toata treaba foarte usor.
si da, tare piesa. te cam apropii de 30 dupa versuri sau ma insel?
Pawkily

Post by Pawkily »

Foarte tare piesa asta...

Cum era turul frantei? :lol:
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."

http://3marafeturi.wordpress.com/
Rhandu
rapperu vostru preferat

Post by Rhandu »

ello.[turul frantei] cel putin asa il jucam eu.Fiecare trebuia sa arunce la cosul de baschet dintr-un cerc iar ultima lovitura era de sub panou.[dak nu nimerai panoul te duceai cu 2 pasi inapoi.
Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

nZa
oblomovian

Post by nZa »

mheama .. nu pot sa cred
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
epho
gisulapu

Post by epho »

Leasa wrote:http://www.7est.ro/article.php?id=198
congragiuleishahn ;)

bravo mane...ink o data, felicitari pt piesa aia ;)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Foarte tare . Nush cum suna piesa ... ca nu pot sa o ascult acum dar nu poate fi decat de bine faptu ca o piesa rep a ajuns imn al unei echipe de fotbal cu suporteri in mare parte ascultatori de manele si dance .
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Imi place Leasa Dragos ca artist , dar ce cauta galeria lu Dinamo in filmulet ? :lol:
Rhandu
rapperu vostru preferat

Post by Rhandu »

cand iti auzi echipa favorita intr-o melodie numai conteaza genul zic eu.poate fi trance,dance,dnb,manele,populara,clasica etc..important e sa sune bine si sa ai acel feeling cand o asculti..["Poarta Fularul" nu ma atinge pt ca nu's rapidist]
Sa ni-l dati pe Pancu inapoi :twisted:
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

tare "Poarte fularul" ...vreau fulaarr!! :P
Post Reply