Burn Babylon II

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Bazooka Joe
trendy guy

Burn Babylon II

Post by Bazooka Joe »

Miercuri 6 februarie
Ora 21.00
Club Suburbia
15 LEI

Image

A fost Burn Babylon in decembrie, si toata lumea s-a distrat.Acum este timpul pentru BURN BABYLON II (LIVE), asa ca ne-am hotarat sa ne strangem cu totii pe data de 6 februarie in Bucuresti, pentru a auzi muzica reggae live o noapte intreaga.

Ca si data trecuta, totul va avea loc in Suburbia, va incepe in jurul orei 21:00 si se va termina dimineata. Tinand cont ca pe aceasta data in intreaga lume se aniverseaza Ziua Comemorativa Bob Marley, ne vom alatura acestui demers mondial pentru a aminti inca odata ca muzica lui Bob Marley nu va disparea niciodata din inimile celor ce iubesc muzica reggae.

La apelul nostru au raspuns Riddim Colony sound sistem ungaria , El Negro, Lazy Bloom Fusion precum si multi alti artisti ce vor sa-si exprime recunostiinta pentru Bob Marley. Seara se va termina cu un JamSession care va dura atata timp cat lumea se simte bine si danseaza. Invitam toti iubitorii de muzica raggae, percum si pe cei ce sustin cultura rasta sa ia parte la acest eveniment, primul de aceasta amploare organizat in Romania.

Riddim Colony LIVE
[youtube]http://youtube.com/watch?v=AAWnMir7Yhg[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=8fAjsdA-GVw[/youtube]
muie copos
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

foarte tare aseara. m-am simtit bine.

vreau si eu piese cu El Negro, va rog frumos :oops:
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

mie nu mi-a placut..ciudat concert..slab organizat..sonorizare proasta..bla bla..muzica ciudata rau..ma asteptam sa fie mai mult reggae...ma rog..
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Sonorizare aiurea, faceau probe aiurea... Nici nu stiu cine a cantat :))
A fost fain oricum
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mi-a placut ca au bagat la un moment dat unkle cu dj shadow si roots manuva. aia da piesa.

in rest nu prea a fost cine stie ce, poate nu sunt eu un rastafar adevarat ca sa apreciez evenimentele de genul.
Borac_cel_original
un domn / doamna

mda

Post by Borac_cel_original »

romanii .....nu stiu care au fost....dar nu prea stiu sa cante reggae ....sonorizare proasta ,pacat pt unguri ,care chiar erau profesionisti in ale cantatului ...m-am simtit eu prost pt ei .pacat ,ca sunau f bine
one good thing about music,when it hits you feel no pain

B ob
M arley and the
W ailers
Post Reply