Pareri despre restu
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Chill Will
- the funky man
Pareri despre restu
Nu e vorba despre trupele/mc-ii de afara ci despre fanii de afara!"Navighez" pe 2-3 forumuri de afara printre care si Demigodz.com si am vrut sa aflu parerea lor despre hip-hop-ul romanesc!Rau mi-a picat sa citesc fraze de genu "lord have mercy" sau "hip-hop is only in america" !Parerea mea e ca,chiar daca asculta underground,sunt zero(tot pe plan underground)!De ce?Pentru ca am observat ca asculta doar Apathy si ce mai tzine de Demigodz si muie Copywrite ca deh,e in beef cu Ap si tre sa fim de partea lui sau cacaturi d'astea!In comparatie cu cei de afara,cred ca noi,romanii,suntem peste outsideri cu mult peste la cultura noastra generala legata de hip-hop!Pula mea,poate am aberat,poate nu intelegeti ce vreau sa spun...dar in concluzie : pentru mine,pana nu cunosc,nu exista fani "culti" in afara!Fuck them all...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- dumbinos
- rapperu vostru preferat
lumea asta e mare... internetul si mai mare... nu poti sa tragi concluzii corecte dupa ce debiteaza unii pe anumite forumuri...
si iarasi o mare parte sunt fideli spiritului de turma... asculta si aprecieaza ca oile ceea ce le spun niste anumiti "doftori autohtoni" ca ar fi tare...adica nu sunt in stare sa gandeasca singuri si nu au o privire de ansamblu
asta nu o cred... la noi majoritate care asculta un hiphop cat de cat acceptabil (nu 1/2$) nu inteleg mare lucru din versuri pt ca nu prea stiu inglish... deci faza cu cultura cadeIn comparatie cu cei de afara,cred ca noi,romanii,suntem peste outsideri cu mult peste la cultura noastra generala legata de hip-hop!

si iarasi o mare parte sunt fideli spiritului de turma... asculta si aprecieaza ca oile ceea ce le spun niste anumiti "doftori autohtoni" ca ar fi tare...adica nu sunt in stare sa gandeasca singuri si nu au o privire de ansamblu
- Chill Will
- the funky man
eu ii vad pe unii de afara fani dinaia ca au acasa in winamp de la demigodz,sage francis,etc la p. diddy,usher,etc. 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- rapperu vostru preferat
prost intentionat!sorry sa spun asta dar astia din afara sunt ori fani ori sunt super ignoranti!e chestia ca ascultatorii si in general hiphoperii astia de prin state au din ce alege si au totul la nas isi si permit sa aiba ce vor, astfel avand posibilitatile pe care noi le vom avea peste ceva ani aici in tara sunt din ce in ce mai lenesi si sictiriti !probabil nici nu au ascultat hh romanesc si daca au ascultat cred ca au gasit vreun cacat mai spre dance valenta des intalnita la noi in tara !! cu alte cuvinte they're fakin' the funk! noi sa facem calitate si sa -i lasam pe ei sa faca cantitate!respect pentru ei

Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
- Chill Will
- the funky man
nu stiu de ce am impresia ca fani&rapperi in adevaratu sens al cuvantului nu-i gasesti pe forumuri.nu vreau sa generalizez cu ce-am zis in primul post dar am vazut pe anumite forumuri cum deschid topicuri si intreaba "cine-i Copywrite?" (exemplu) si alte intrebari care mi se par prostesti!
- Chill Will
- the funky man
ceream parerea voastra...