Lecart - The Precuts Vol.1 [EP]
-
- dimineata verific forumu
Am inteles ca sunt probleme cu arhivele/linkurile de download, nu stiu de ce. Am adaugat in primul post mai multe mirroruri.
Mersi pentru pareri/voturi si, de asemenea le multumesc celor care au postat materialul pe siteuri/bloguri (RapX @ SSS, sk8eru @ HHK, MaTr3o si altii)
Un feedback mult peste asteptari.
Mersi pentru pareri/voturi si, de asemenea le multumesc celor care au postat materialul pe siteuri/bloguri (RapX @ SSS, sk8eru @ HHK, MaTr3o si altii)
Un feedback mult peste asteptari.
-
- Professional Hater
- christian k.
- vatraș local
http://bloguluphane.blogspot.com/ Am bagat aici cateva cuvinte despre material + piesele din care am samplat + inca un anunt pe care va las sa-l cititi acolo. Bafta !
- Samurai Jack Masta
- un domn / doamna
- Samurai Jack Masta
- un domn / doamna
- Racfm
- rapperu vostru preferat
http://www.hhromanesc.ro/readarticle.php?article_id=4 <- Una bucata mic interviu ! 

Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar))
- Motel6Devil
- un domn / doamna
Imi place. Ma bucur ca aud piese care suna asa la sectiunea Promovare / Download.
Se vede ca esti inca in exercitiu, insa evoluezi. La capitolul lirica stai foarte bine pt un raw MC la inceput, ca tine.
Productia este chiar foarte foarte buna. Felicitari!
Si imi place piesa "Nimeni si nimic" mult. Iar "Cardinal" cred ca s-ar auzi bine intr'un concert. "Printre altele" este ce'i spune si numele, un exercitiu bun, cu accent pe lirica. Intro si Outro sunt acolo, parerea mea, doar pentru a inchega mai bine EP-ul in sine.
Succes la urmatoarele volume si la un viitor album!
Se vede ca esti inca in exercitiu, insa evoluezi. La capitolul lirica stai foarte bine pt un raw MC la inceput, ca tine.
Productia este chiar foarte foarte buna. Felicitari!
Si imi place piesa "Nimeni si nimic" mult. Iar "Cardinal" cred ca s-ar auzi bine intr'un concert. "Printre altele" este ce'i spune si numele, un exercitiu bun, cu accent pe lirica. Intro si Outro sunt acolo, parerea mea, doar pentru a inchega mai bine EP-ul in sine.
Succes la urmatoarele volume si la un viitor album!

Head, pressure, senses, clutch
Date, divinity, wouldn't, fuck
Touched, hazy, god, change
Rush, floor, life, veins
Date, divinity, wouldn't, fuck
Touched, hazy, god, change
Rush, floor, life, veins