Constanta 23 februarie - VERITASAGA on tour
Moderator: dan
Foto / Veritasaga - Constanta / 23 FEBKoma wrote:
vor veni si restul mai incolo
Download links:
dump.ro / rapidshare.com
- Bazooka Joe
- trendy guy
For the record...media de varsta a fost infricoshator de mica fatza de lumea care se aduna acum cativa ani in acelasi loc...iar observatia mea personala a fost ca peste 70 la suta din inshii de acolo ori n-avea treaba in general cam cu nimic..ori erau genu.."ce ascultzi coaie?" ..."pai smiley, veritasaga...da pot sa zic ca-mi place si celia din cand in cand (cand sunt trist si deprimat ascult veritasaga cum am mai spus dar in rest merg si astea......) ".
Si tot for the record...nu mai facetzi analogie cu subculture..ca n-are nici o treaba cum s-a ars la "rockoteca" la veritasaga..cu...nimic din cum se ardea la Subculture.Am incheiat.
PS: mi-e greatza sa merg la "evenimente rep" la care in "warm-up" se baga muzica la modu playlist de 10 piese pe repeat..si dupa ultimu strigat la microfon toata lumea se coteste brusc la grish.
My bad...nu era un eveniment rap...era un eveniment veritasaga (fara hate)
Si tot for the record...nu mai facetzi analogie cu subculture..ca n-are nici o treaba cum s-a ars la "rockoteca" la veritasaga..cu...nimic din cum se ardea la Subculture.Am incheiat.
PS: mi-e greatza sa merg la "evenimente rep" la care in "warm-up" se baga muzica la modu playlist de 10 piese pe repeat..si dupa ultimu strigat la microfon toata lumea se coteste brusc la grish.
ai si tu dreptate...dar faza cu limita de varsta care e?trebuie sa implinesc o varsta ca sa ascult Hip Hop?Waspy8.0 wrote:For the record...media de varsta a fost infricoshator de mica fatza de lumea care se aduna acum cativa ani in acelasi loc...iar observatia mea personala a fost ca peste 70 la suta din inshii de acolo ori n-avea treaba in general cam cu nimic..ori erau genu.."ce ascultzi c****?" ..."pai smiley, veritasaga...da pot sa zic ca-mi place si celia din cand in cand (cand sunt trist si deprimat ascult veritasaga cum am mai spus dar in rest merg si astea......) ".
imi place sa imi editez posturile
- Icey
- fratele meu tu esti baiat
Conform directivelor CNA, da

[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com

- Icey
- fratele meu tu esti baiat
bine zis
. Oricum eu zisesem la panarama

[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com