yeah rightCreeruMic wrote:Dar la 20CM ?Samurai Jack Masta wrote:eu cred ca nu ar accepta el sa mearga la hades
Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)
-
Black Sheep
- TheRapist
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Nu stiu de ce ..dar il vad in viitor cantand la propriul lui studio.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
- Theodore Ted
- tanar
cumicu wrote:Vineri, 22.02.08, ora 21:00 in club Roland Garos, Cluj Napoca, lansare "In dulcele stilc clasic".Alaturi de invitatii de pe album.intrarea 10 Ron se vor gasi albume la intrare.
Primii 30 vor primi cate un exemplar din album moca
cumicu wrote:24.02.08 Alba Iulia, "Pasaj Cetate" , ora 20:00, Invitati: Kafu, Everest, Fundatia K, intrarea 10 Ron
![]()

- christian k.
- vatraș local
- the_voice_within
- rapperu vostru preferat
Cumicu si DJ Twist noii membri ai label-ului Killah Records

SSS: Am inteles ca mai nou ai intrat in labelul Killah Records. Cum s-a produs aceasta colaborare?
Cumicu: Dupa lungi povesti purtate cu Preafericitu' NV140 legate de hobby-urile noastre, mancarurile preferate, etc. am ajuns la scurte povesti legate de intrarea mea in label-ul Killah Records. Nu mi-a luat mult sa realizez ca acest lucru nu poate fi decat benefic. Mi s-a impus un singur lucru: sa fiu eu si sa fac in continuare ceea ce am facut pana acum, adica rap.
SSS: In Killah Records mai sunt si veRbal, stii cumva daca vor mai intra si alti artisti in label?
Artistii care apartin de Killah Records sunt trupa veRbal, Damnat Enzima, eu si DJ Twist, dj-ul care ma sustine in concerte si proiecte de ceva vreme incoace.
Citeste tot interviul: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3241/1/

SSS: Am inteles ca mai nou ai intrat in labelul Killah Records. Cum s-a produs aceasta colaborare?
Cumicu: Dupa lungi povesti purtate cu Preafericitu' NV140 legate de hobby-urile noastre, mancarurile preferate, etc. am ajuns la scurte povesti legate de intrarea mea in label-ul Killah Records. Nu mi-a luat mult sa realizez ca acest lucru nu poate fi decat benefic. Mi s-a impus un singur lucru: sa fiu eu si sa fac in continuare ceea ce am facut pana acum, adica rap.
SSS: In Killah Records mai sunt si veRbal, stii cumva daca vor mai intra si alti artisti in label?
Artistii care apartin de Killah Records sunt trupa veRbal, Damnat Enzima, eu si DJ Twist, dj-ul care ma sustine in concerte si proiecte de ceva vreme incoace.
Citeste tot interviul: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3241/1/