The Greatest & Most Important Rapper of All-Time

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Ice Cube printre cei mai buni. Cube nu se inchina nimanui , e printre cei mai mari si merita tot respectul. Da , pentru mine e in top 5. KRS-ONE in top 20.
Image
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

in opinia mea nu e cel mai tare desi e clar unul dintre cei mai reprezentativi si e o diferenta intre cei mai reprezentativi si cei mai buni.ca sa fi bun tre sa ai si un flow deosebit si nu ma rup skillurile lui ice cube. asta e parerea mea

Pace!
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

e un mc bun..si nwa e printre cele mai tari prupe care au existat vreodata..insa ice cube la lirica e mult sub krs si in plus krs poate da in toate stilurile de rap posibile si o face chiar foarte bine in timp ce ice cube n-o arde decat intr-un singur stil..
nu cred ca nu ar putea..dar ..nu o face
peepee in ya girl's eyebrow
Black Sheep
TheRapist

Post by Black Sheep »

KRS-One (nu zic k e cel mai bun...dar mie imi place cel mai mult )

si 2pac imi place mult :bow:
Image
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

Eu zic ca e imposibil sa alegi dintre atatia rapperi pe cel mai bun. Din moment ce is foarte multi world wide, multi chiar buni, e practic/teoretic/etc. imposibil sa se aleaga.
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
FAD
adevarat sa mor de nu

Post by FAD »

nu as putea sa fac o departajare.
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
SchoollyD
adevarat sa mor de nu

Post by SchoollyD »

E.On_Lockz wrote:in opinia mea nu e cel mai tare desi e clar unul dintre cei mai reprezentativi si e o diferenta intre cei mai reprezentativi si cei mai buni.ca sa fi bun tre sa ai si un flow deosebit si nu ma rup skillurile lui ice cube. asta e parerea mea

Pace!
depinde ce intelegi tu prin Skilluri...poate ca nu are cine stie ce versuri ingenioase ca si Rakim sau KRS,Kool G & others...dar are un stil de a'ti spune pe fatza cum sta treaba,o voce care se face ascultata si inteleasa !O voce patrunzatoare pe care KRS nu o aibe niciodata!Poate ca tu nu consideri ca asta ar fi o calitate,eu da!

Cube (+Dre daca tot vine vorba...) au produs negative pe care KRS sau Rakim nu cred ca erau capabili sa faca,si mi se pare si normal,stilurile difera!

A fost printre primii care au avut curaj sa strige "FUCK THE POLICE"!Much props si pentru asta...
Nu cred ca v'a mai exista vreodata unul ca si Cube,sa se faca auzit/inteles in felul in care s'a facut el + rime simple care lovesc "adanc" :wink:

Run-D.M.C + Public Enemy + NWA ... trupe cum nu o sa fie !

No doubt e in primii 3..."pound to pound" vorba lu ala...
:faibox: Park Side Killas :faibox:

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

SchoollyD wrote:
Cube (+Dre daca tot vine vorba...) au produs negative pe care KRS sau Rakim nu cred ca erau capabili sa faca,si mi se pare si normal,stilurile difera!
pai probabil ca nu a produs krs nici un negativ...ca Ice cube?!?! ca dre poate
dar de aia are negative produse de dj premier..cel mai bun producator din lume care a existat vreodata...iar rakim...nu mai zic..cand rakim si krs isi faceau treaba in studio..ice cube bea bere pe cerdac la el..iar dr dre era dj
peepee in ya girl's eyebrow
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Ice Cube ESTE tare, inca mai scoate chestii, nu a murit. Totusi, nu l'as cataloga 'The Greatest & Most Important', desi e un pretendent principal la titlu.
Sa fie Lovebug Starski ?:)
Post Reply