iar in suburbia...iar bahaos la intrare. sa-mi iau naibii un ventilator cu baterii ca murim acolo. bine ca s-a scurtat perioada de concerte ale lor...ca de obicei asteptam cam jumatate de an asa intre ele...
not gonna miss this one
Si tu la fel ca mine ai trecut deja prin multe../ Au fost putine bucurii, mai mult momente neplacute. /Erau clipe cand toate te enervau, / Sau seri in care nici macar tigarile nu te calmau! KaTaNa
dexstar wrote:avand in vedere ca e joi..si e posibil sa nu vina multa lume(nu cobesc e doar o parere)sper ca nu o sa mai fie fumatul interzis in club...
fumatul in club va fi interzis la toate concertele hades de acum incolo pana cand ma apuc eu de gradinarit.
oricum intr-un an -doi nu va mai fi nevoie de regula asta pentru ca fumatul va fi interzis prin lege
cine vrea sa fumeze poate iesi furmos pe hol ... m-am saturat de concerte de genul grand wizard theodore sau delinquent habits..unde sa nu pot vedea decat o piesa si sa fiu nevoit sa plec din cauza fumului. invatati sa-i respectati pe cei din jur
nu se pune problema de respectat pe cel din jur..sunt si eu de acord sa nu se fumeze in nici un club..sa se faca separeuri pt fumatori..
am zis asa..pt ca ma gandesc ..probabil nu o sa vina multa lume..si daca o sa fim intre noi ca de la majoritatea concertelor(nu zic poate va fi vreo surpriza si se va afisha publicul..mai ales fanii verita Saga care au venit la lansare in numar mare..in cazul asta n-am nici o problema)
oricum..si la concertele de pana acum la care nu s-a fumat tot am mai vazut cate unu cu tigara aprinsa si le-am dat palme peste cap si i-am scos afara
+ ca ganditi-va si voi ca interzicand fumatul la concerte,fumam pe hol doar atunci cand simtim nevoia si ne arde grav plamanu'. deci fumam mai putin. tot spre binele nostru e regula asta.
e grav ca atunci cand fumezi nu gandesti la ceilalti din jurul tau. sunt unele concerte la care daca nu esti fumator de abia poti sa respiri. deci e muuuult mai bine asa.