Teoria 7
Nu cred ca e necesar poll.
O sa revin cu pareri.mihai.lazar wrote:1. Toate piesele, clipurile sau linkurile catre pagini personale (gen MySpace, MyBand, etc) se pun la download pe un singur topic cu numele artistului respectiv (de exemplu acum am lasat un singur topic de acest fel se exemplificare: Sweb). Nu mai este necesar poll-ul, dar in acelasi timp este interzisa crearea de topicuri noi pentru fiecare piesa in parte.
Re: Teoria 7
asa e mold... dupa noile reguli e ok topicul.
piesele sunt ok, id de mess marriansky nr de tel 0748989880... altceva? seria AX...RPG wrote:www.myspace.com/rpgrin
3 sesiuni .. na lasati si voi pareri ceva iduri de mes nr de telefon astea
-
- Niciodata un nimeni
Pareri sincere fara hatereala,fara nimic :
Teoria 7 - Sesiune Inima Brava:
Masterizarea lasa enorm de dorit,nu se intelege mai nimic din ce canta emsiii... unde ati tras piesa asta ? la excess in apartament ca de obicei ?
Franturile de versuri pe care urechea mea le-a putut percepe nu mi-au spus nimic. Decat ca Excess pe piesa asta e un L Doctor wannabe. In fine. Foarte slaba piesa.
Teoria 7 - Trei spre zece
Masterizarea buna. N-au mai batut vecinii-n tzeava sau ati incercat alt studio ?
Negativul e chiar ok. Se vede ca nu e produs de voi.
Observ folosirea excesiva a cuvintelor "trip","verde","tusin" si altele legate de droguri. Aveti impresia ca intereseaza pe cineva ce faceti voi in timpul liber ?
Pe cuvant ca nu sunt hater. Astept si eu o piesa marca "Teoria 7" care sa contina un mesaj pertinent,un mesaj spus asa cum trebuie,un mesaj in care sa ne regasim cu totii. Nu niste porcarele infantile spuse pe un negativ care si ala e pacat de vocile care dau pe el. ( asta in cazul piesei "Trei spre zece" ).
Pana acum,nu vad nimic notabil.
Un album Teoria 7 ? Un album solo excess,forge,rpg,nimic ?
Eu cel putin astept ceva de la voi,ca sunt curios ce-o sa mai debitati.
Teoria 7 - Sesiune Inima Brava:
Masterizarea lasa enorm de dorit,nu se intelege mai nimic din ce canta emsiii... unde ati tras piesa asta ? la excess in apartament ca de obicei ?
Franturile de versuri pe care urechea mea le-a putut percepe nu mi-au spus nimic. Decat ca Excess pe piesa asta e un L Doctor wannabe. In fine. Foarte slaba piesa.
Teoria 7 - Trei spre zece
Masterizarea buna. N-au mai batut vecinii-n tzeava sau ati incercat alt studio ?

Negativul e chiar ok. Se vede ca nu e produs de voi.
Observ folosirea excesiva a cuvintelor "trip","verde","tusin" si altele legate de droguri. Aveti impresia ca intereseaza pe cineva ce faceti voi in timpul liber ?
Pe cuvant ca nu sunt hater. Astept si eu o piesa marca "Teoria 7" care sa contina un mesaj pertinent,un mesaj spus asa cum trebuie,un mesaj in care sa ne regasim cu totii. Nu niste porcarele infantile spuse pe un negativ care si ala e pacat de vocile care dau pe el. ( asta in cazul piesei "Trei spre zece" ).
Pana acum,nu vad nimic notabil.
Un album Teoria 7 ? Un album solo excess,forge,rpg,nimic ?
Eu cel putin astept ceva de la voi,ca sunt curios ce-o sa mai debitati.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- funk soul sensation
- uite
- adevarat sa mor de nu
melodia cu sesiune braveheart imi place nush la ce ma duce da' ..e buna
[ de unde pot face rost de ea? album-site? ]
trei spre 10 e foarte tare .. mi se pare cea mai buna .. [ si nush ce cred altii da mi se pare odd partea lu rpg adica imi place plm..
] ...
si in final ce nu poti percepe .. nush ... negativu imi pare super cunoscut ... nush daca e sa nu .. nu vreau sa zic ceva oficial da parca e gen alex cu connec'r - daca dragostea dispare...imi plac versurile
pace
LE: quicklow id-u ..
[ de unde pot face rost de ea? album-site? ]
trei spre 10 e foarte tare .. mi se pare cea mai buna .. [ si nush ce cred altii da mi se pare odd partea lu rpg adica imi place plm..

si in final ce nu poti percepe .. nush ... negativu imi pare super cunoscut ... nush daca e sa nu .. nu vreau sa zic ceva oficial da parca e gen alex cu connec'r - daca dragostea dispare...imi plac versurile
pace

LE: quicklow id-u ..

Demented beats for disturbed minds.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
daca nu faceai o oarecare impresie la betalul de acum 2 ani(la summer jam) nu ascultam cap-coada piesele.( ti-ai creat o mica legenda necesara celor ce vor sa faca ego-rap-parerea mea) piesele nu sunt nashpa, sunt copilaresti asa.pe unele parti parca ascult poezii recitate la serbari de copii de clasa a V-a.ailalti doi sau trei care dau pe langa tine sunt fantome, nu au vlaga in ei.multa bafta pe viitor si schimba studioul sau prelucati mai mult piesele!