C.I.A. - Craiova Independent Artists
ba,nu te potolesti? ti-ar face capu` calendar!xan yan wrote:off topic: Skittles, ti-am mai spus pe un alt forum.. vrei sa fii prietena mea.. ai o groaza de calitati
legat de album...sper sa apara cat mai curand mai ales ca CIA e printre cele mai promitatoare trupe din noul val!
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
-
- tanar
-
- fratele meu tu esti baiat
-
- tanar
ce de oameni nerabdatori pe aici 
Oricum va fi albumul anului ,o adevarata revelatie!

Oricum va fi albumul anului ,o adevarata revelatie!
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
si dupa ep-ul de anul trecut, eu de la acest album ma astept la multe 

deacord cu tine ca e advance.. dar neavand mai mult de 10 track-uri poate fi considerat si ep... presupun ca tu ai prea mult itmp liber ca ti-ai gasit sa ma corectezi tocmai pe mine legat de cum se numesc diferitele materiale audioB0ka wrote:advancedan xan yan wrote:si dupa ep-ul de anul trecut, eu de la acest album ma astept la multe

Last edited by dan on Sat Mar 15, 2008 2:28 pm, edited 1 time in total.
-
- fratele meu tu esti baiat
nu e deloc mai dificil sa fie mai bine decat EPu....avand in vedere ca albumu a fost lucrat o perioada mai indelungata...si inregistrat intr-un mediu mult mai profesional...in timp ce "6 gloante" a fost un simplu advance menit sa tina treaza atentia ascultatorilor... dupa parerea mea albumul "invazia" este in primul rand "altceva" in domeniul rep de pe la noi...si are clar toate sansele sa fie albumu' anului...la fel cum ar fi avut sanse sa fie albumu anului 2007 daca ar fi iesit cand a fost programat initial