ffff tare colajul...
singurul minus eset ca youtube a futut sunetu...si atunci e un decalaj intre imagini si sunet;) dar e ok...exprima ce trebuie fara ocolisuri!!!
Da ma...se face treaba buna. Una din trupele din provincie care reprezinta. Personal primele doua materiale nu m-au atras asa tare la partea de MC'ing ... d-asta-s curios de urmatorul material ... ca ideile erau destul de bune , gusturi la beaturi aveti etc.
*Stau si ma gandesc oare cand o sa incetati cu HH Romanesc VS Promo/Down. Frate , unde va credeti ? La decernarile MTV Music Awards ? E un forum si atat. Am inteles ca oameni au bagat materialu la vanzare. Daca e vb de respect cumparati-l ... si lasati dreacu topicurile .
nu ma intereseaza unde este . po` sa fie si la topic gen peluza ideea e ca poate aici unii nu mai intra din principiu , pt ca adevarul e ca nici eu nu mai am rabdarea necesara.
patetic din partea mea sa intreb asa ceva
desi mi-a placut albumul ..nu stiu de ce nu am prea ascultat melodia asta ?cum am zis este superba si m-a convins ca merita sa cumpar albumu(stiu ca e cam tarziu)un concert in oradea ceva?
p.s` scuze ca nu l`am crezut pe vecinu meu cand o zis ca ii in ceilalti ` sa ma bei daca citesti uratu puli <--- pt ratatu de veciunemo