Istoria Rap-ului Romanesc
Eu stiu ca erau doi baieti de prin Rahova. La vremea aia stiam si numele lor, insa acum nu mi le mai amintesc exact (era ceva gen Alex, Cristi sau Ionut).
Stiu ca prin 95, 96 s-au lasat de rap ca nu producea "malai", reprofilandu-se pe afaceri.
Oricum ca prima formatie de rap romaneasca difuzata/inregistrata cred ca am avut noroc sa fie ei. Stilul lor era atat de inocent si suav, incat au meritat pe deplin sa fie deschizatori de drum. Mie unuia, imi pare rau ca nu au apucat sa definitiveze macar un album. Raman cu cele 3 melodii difuzate la UniPlus...
Stiu ca prin 95, 96 s-au lasat de rap ca nu producea "malai", reprofilandu-se pe afaceri.
Oricum ca prima formatie de rap romaneasca difuzata/inregistrata cred ca am avut noroc sa fie ei. Stilul lor era atat de inocent si suav, incat au meritat pe deplin sa fie deschizatori de drum. Mie unuia, imi pare rau ca nu au apucat sa definitiveze macar un album. Raman cu cele 3 melodii difuzate la UniPlus...
Hipocrisy is the greatest luxury!
are cineva albumele lui Co-G? sau Ghetto Clan- El cappo; Diablic- Pasaj; Vineri 13- Ne doare la bass.k?
Apropo, ca tot s-a mentionat de prima trupa de pe meleagurile noastre, cine detine piesele celor de la Vorbire Directa? Am auzit despre ei, dar nu am habar de prea multe si nici nu cunosc vreo piesa de-a lor
Apropo, ca tot s-a mentionat de prima trupa de pe meleagurile noastre, cine detine piesele celor de la Vorbire Directa? Am auzit despre ei, dar nu am habar de prea multe si nici nu cunosc vreo piesa de-a lor

Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
-
- Niciodata un nimeni
Ghetto Clan - El cappo ( 2001 ) @ Zone Records

Tracklist :
01. Intro
02. Cappo dei tutti cappi
03. Doamne, iartă-le păcatele
04. Viaţă de tâlhar
05. Frăţia
06. Bârfe şi minciuni
07. Amintiri
08. Suflet de ghetto
09. Vise
10. Oraşul tău, oraşul meu
11. Afaceri şi prieteni
Ghetto Clan - El cappo ( 2001 ) @ Zone Records - Dump.ro
Ghetto Clan - El cappo ( 2001 ) @ Zone Records - Transfer.ro

Tracklist :
01. Intro
02. Cappo dei tutti cappi
03. Doamne, iartă-le păcatele
04. Viaţă de tâlhar
05. Frăţia
06. Bârfe şi minciuni
07. Amintiri
08. Suflet de ghetto
09. Vise
10. Oraşul tău, oraşul meu
11. Afaceri şi prieteni
Ghetto Clan - El cappo ( 2001 ) @ Zone Records - Dump.ro
Ghetto Clan - El cappo ( 2001 ) @ Zone Records - Transfer.ro
Viața e complexă și are multe aspecte.
Cele 3 piese cu Vorbire Directa le am pe undeva, trase pe caseta, la finalul vreunui album.alka wrote:le ai cumva?
Cand o sa am timp tre sa scotocesc prin cele 400 de casete cu rap sa vad unde le-am tras ca nu mai tin minte.
Insa problema care apare dupa asta e ca eu nu stiu cum sa fac captura de pe deck (caseta). E suficienta placa audio onboard?
Hipocrisy is the greatest luxury!
iti trebuie un cablu cu jack si rca:Simbad wrote: Insa problema care apare dupa asta e ca eu nu stiu cum sa fac captura de pe deck (caseta). E suficienta placa audio onboard?
jack-ul va intra la line-in la calculator iar RCA-urile vor intra la combina (rca-urile sunt cablurile alea 2 : rosu si alb/negru)
pt a inregistra ai nevoie de un program de inregistrat muzica : goldwave,acoustica,sound forge, etc
bafta multa
-
- Niciodata un nimeni
Deceneu - Operatiunea Monstru

Royala Mare si Don Baxter - Suspect No 1 ( 1999 )

Royala Mare - Soldati Zig-Zag ( 2000 )

Sotto Inteso - Cantare Romaniei ( 2000 )

Il-Egal - Timpul Se Scurge ( 1998 )

XXL & 10 Grei - Personajul Negativ ( 1999 )

Si ca bonus :
Black Style - Back n da bizz ( 1999 )

Royala Mare si Don Baxter - Suspect No 1 ( 1999 )

Royala Mare - Soldati Zig-Zag ( 2000 )

Sotto Inteso - Cantare Romaniei ( 2000 )

Il-Egal - Timpul Se Scurge ( 1998 )

XXL & 10 Grei - Personajul Negativ ( 1999 )

Si ca bonus :
Black Style - Back n da bizz ( 1999 )

Viața e complexă și are multe aspecte.