Moderator: .etalosed
citind postul tau am ajuns la concluzia ca o sa ne tocim mainile pe taste pe toate forumurile de rep,explicand tuturor copiilor cum sta treaba. si o sa apara altii si altii care la fel o sa gandeasca...si uite asa o luam iara de la capata precum un rollercoaster...Sera wrote:da ma da piesa e de c**** pentru tine. si pentru aia care vor si sunt 'rep'. care se simt tradati ca 'ia uite, are pasaje rap, dar n-are jocuri de cuvinte asa cum imi place mie, sau metafore cum imi place mie, sau nu atinge subiectele potrivite cum imi place'
cine a zis ca important e modul cum faci banii in 'industria asta'?
cine defineste ce inseamna 'sa ramai adevarat'? tu?
piesa se vinde? o sa cante pe telefoane, in masini, in cluburi? atunci si-a atinsi scopul. ce e ma cu atitudinea asta de fani dezamagiti pe voi? nu toata lumea vede muzica la fel. de fapt, majoritatea implicati PE BUNE in industria muzicala(adica nu oricine cu o pagina de myspace cu 4 melodii si 3 urari de bine) nu o vad asa.
de ce slow or fi aceleasi discutii pe fiecare topic?
nici macar n-am ascultat piesa.
toate bune si frumoase, dar noi nu vorbeam de astaG-MONEY wrote:ma da nu intelege de ce plm va aprindeti asa. Fiecare are dreptu sa-i placa sau sa NU ii placa melodia asta. E cumva crima ca la unii nu le place? Crezi ca asta ii face mai rep? Nu frate, pur si simplu NU le place la oameni, nu vad care e problema. Nici mie nu imi place de exemplu, mi se pare un c**** de piesa, refrenu efectiv ma zgarie pe creier, mi se pare de manea. Si nu ascult doar under, nu am ochelari de cal, etc. Pur si simplu nu-mi place. Cum a zis si Mariansky, e FORUM, fiecare isi spune parerea. Ar fi tare sa pun si eu aici la alte genuri o melodie de la..Tudor Gheorghe si sa ma plang ca oamenii au mintea obtuza si nu iubesc melodia. Ma doare-n cur ca pe melodia asta canta baxter, doar pt asta nu esti obligat sa-ti PLACA!
perfect de acord cu Mallone, am alte treburi mai importante de facut decat sa ma cert pe forumul asta, ce rezolv...nimic. Pace vooMallone wrote:citind postul tau am ajuns la concluzia ca o sa ne tocim mainile pe taste pe toate forumurile de rep,explicand tuturor copiilor cum sta treaba. si o sa apara altii si altii care la fel o sa gandeasca...si uite asa o luam iara de la capata precum un rollercoaster...Sera wrote:da ma da piesa e de c**** pentru tine. si pentru aia care vor si sunt 'rep'. care se simt tradati ca 'ia uite, are pasaje rap, dar n-are jocuri de cuvinte asa cum imi place mie, sau metafore cum imi place mie, sau nu atinge subiectele potrivite cum imi place'
cine a zis ca important e modul cum faci banii in 'industria asta'?
cine defineste ce inseamna 'sa ramai adevarat'? tu?
piesa se vinde? o sa cante pe telefoane, in masini, in cluburi? atunci si-a atinsi scopul. ce e ma cu atitudinea asta de fani dezamagiti pe voi? nu toata lumea vede muzica la fel. de fapt, majoritatea implicati PE BUNE in industria muzicala(adica nu oricine cu o pagina de myspace cu 4 melodii si 3 urari de bine) nu o vad asa.
de ce slow or fi aceleasi discutii pe fiecare topic?
nici macar n-am ascultat piesa.
Nu cred ca mai are rost ca cineva sa-si bata capul...sunt absolut sictirit.