Smiley,Alex,Don Baxter,Marius Moga - Am bani de dat

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

da ma e dragutza da ma enerveaza refrenu...oricum...baxter rupe...phai...normal ca nu place...ca nu e "andar" :lol: :lol: :lol:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Sera wrote:da ma da piesa e de c**** pentru tine. si pentru aia care vor si sunt 'rep'. care se simt tradati ca 'ia uite, are pasaje rap, dar n-are jocuri de cuvinte asa cum imi place mie, sau metafore cum imi place mie, sau nu atinge subiectele potrivite cum imi place'
cine a zis ca important e modul cum faci banii in 'industria asta'?
cine defineste ce inseamna 'sa ramai adevarat'? tu?

piesa se vinde? o sa cante pe telefoane, in masini, in cluburi? atunci si-a atinsi scopul. ce e ma cu atitudinea asta de fani dezamagiti pe voi? nu toata lumea vede muzica la fel. de fapt, majoritatea implicati PE BUNE in industria muzicala(adica nu oricine cu o pagina de myspace cu 4 melodii si 3 urari de bine) nu o vad asa.

de ce slow or fi aceleasi discutii pe fiecare topic?

nici macar n-am ascultat piesa.
citind postul tau am ajuns la concluzia ca o sa ne tocim mainile pe taste pe toate forumurile de rep,explicand tuturor copiilor cum sta treaba. si o sa apara altii si altii care la fel o sa gandeasca...si uite asa o luam iara de la capata precum un rollercoaster...
Nu cred ca mai are rost ca cineva sa-si bata capul...sunt absolut sictirit.
Viața e complexă și are multe aspecte.
NskY
#

Post by NskY »

ma, de ce esti sictirit?

tu cand intri pe un forum nu stii ce se intampla acolo?

pe un form se vorbeste, se discuta, care e mai asa, ce nu a facut bine la piesa, care parte prinde mai bine, toate alea, de asta e forum, sa`si dea fiecare cu parerea.
sunt niste posturi de toata frumusetea pe aici, dar fiecare cu ale lui... e bine ca se dezbate.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

da bah...dar de ani de zile apar copii cu acelasi mentalitati imbecile...
e bine pe pula mea ca se dezbate...se consuma curent electric si minute inutile in fata calculatorului. asta se face.
m-am saturat de majoritatea reparilor,pardon mc-iilor de pe forumuri ( in curand astea 2 cuvinte o sa ajunga pleonasme ) care,cum ziceam mai demult,nu mai asculta muzica...asculta flow,tehnica,cinei,kickuri,snare-uri...cauta nod in papura la orice chichita....adica entuziasmul = 0.
D'aia sunt sictirit bah Mariane....aceleasi si aceleasi discutii repetate periodic.
Viața e complexă și are multe aspecte.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

AM BANI DE DAT AM DATORII LA STAT. NO TENGO DINEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

sera, asculta piesa ca e banger. club banger. e cam ca funktastics asa. moga zici ca e moses dar mai rapid putin.
99.9%
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

ma da nu intelege de ce plm va aprindeti asa. Fiecare are dreptu sa-i placa sau sa NU ii placa melodia asta. E cumva crima ca la unii nu le place? Crezi ca asta ii face mai rep? Nu frate, pur si simplu NU le place la oameni, nu vad care e problema. Nici mie nu imi place de exemplu, mi se pare un cacat de piesa, refrenu efectiv ma zgarie pe creier, mi se pare de manea. Si nu ascult doar under, nu am ochelari de cal, etc. Pur si simplu nu-mi place. Cum a zis si Mariansky, e FORUM, fiecare isi spune parerea. Ar fi tare sa pun si eu aici la alte genuri o melodie de la..Tudor Gheorghe si sa ma plang ca oamenii au mintea obtuza si nu iubesc melodia. Ma doare-n cur ca pe melodia asta canta baxter, doar pt asta nu esti obligat sa-ti PLACA!
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Sera
Gademit

Post by Sera »

G-MONEY wrote:ma da nu intelege de ce plm va aprindeti asa. Fiecare are dreptu sa-i placa sau sa NU ii placa melodia asta. E cumva crima ca la unii nu le place? Crezi ca asta ii face mai rep? Nu frate, pur si simplu NU le place la oameni, nu vad care e problema. Nici mie nu imi place de exemplu, mi se pare un c**** de piesa, refrenu efectiv ma zgarie pe creier, mi se pare de manea. Si nu ascult doar under, nu am ochelari de cal, etc. Pur si simplu nu-mi place. Cum a zis si Mariansky, e FORUM, fiecare isi spune parerea. Ar fi tare sa pun si eu aici la alte genuri o melodie de la..Tudor Gheorghe si sa ma plang ca oamenii au mintea obtuza si nu iubesc melodia. Ma doare-n cur ca pe melodia asta canta baxter, doar pt asta nu esti obligat sa-ti PLACA!
toate bune si frumoase, dar noi nu vorbeam de asta :)
era vorba de argumentare. daca cuiva ii place sau nu o piesa, mi/ti se rupe, nu sta lumea-n loc, nu ramanem impotenti. daca vrea sa argumenteze (sau nu) de ce exact ii place (sau nu) iar mi/ti se rupe. tine strict de gusturi si gusturile altora nu sunt ale mele.

insa toti copiii astia vin si ii dau inainte, ca ala nu e adevarat, ca nu asa se fac banii, ca vor integritate si idoli, dar majoritatea nu cumpara nici macar albumele romanesti pe care le asculta. sigur, toti copiii astia au dreptul la o opinie, dar cat valoreaza opinia lor? :)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mie nu-mi place da' lu ortega ii place. ortega nu e rep.

preacher oricum stia

dino e gay

si cam atat
muie copos
unA
un domn / doamna

Post by unA »

Nu-mi plac Simplu, Moga astia dar piesa e misto.Comerciala.....
Vexation of spirit is a waste of time
Negative thinking, don`t u waste your thoughts
Verbal conflict is a waste of words
Phisical conflict is a waste of flesh
Valy
tanar

Post by Valy »

Mallone wrote:
Sera wrote:da ma da piesa e de c**** pentru tine. si pentru aia care vor si sunt 'rep'. care se simt tradati ca 'ia uite, are pasaje rap, dar n-are jocuri de cuvinte asa cum imi place mie, sau metafore cum imi place mie, sau nu atinge subiectele potrivite cum imi place'
cine a zis ca important e modul cum faci banii in 'industria asta'?
cine defineste ce inseamna 'sa ramai adevarat'? tu?

piesa se vinde? o sa cante pe telefoane, in masini, in cluburi? atunci si-a atinsi scopul. ce e ma cu atitudinea asta de fani dezamagiti pe voi? nu toata lumea vede muzica la fel. de fapt, majoritatea implicati PE BUNE in industria muzicala(adica nu oricine cu o pagina de myspace cu 4 melodii si 3 urari de bine) nu o vad asa.

de ce slow or fi aceleasi discutii pe fiecare topic?

nici macar n-am ascultat piesa.
citind postul tau am ajuns la concluzia ca o sa ne tocim mainile pe taste pe toate forumurile de rep,explicand tuturor copiilor cum sta treaba. si o sa apara altii si altii care la fel o sa gandeasca...si uite asa o luam iara de la capata precum un rollercoaster...
Nu cred ca mai are rost ca cineva sa-si bata capul...sunt absolut sictirit.
perfect de acord cu Mallone, am alte treburi mai importante de facut decat sa ma cert pe forumul asta, ce rezolv...nimic. Pace voo :sheriff:
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

ba, pana la urma, cine va pune sa ascultati ? vine moga si va baga pe gat ?
Image
Dsquared
tanar

Post by Dsquared »

Evil Twin wrote:ba, pana la urma, cine va pune sa ascultati ? vine moga si va baga pe gat ?
Nu, ne-o baga doar non-stop la radio..

E acceptabila piesa.
#
Sictir metafizic
the_voice_within
rapperu vostru preferat

Post by the_voice_within »

mie nu`mi place ...
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

mihai.lazar wrote:mie nu-mi place da' lu ortega ii place. ortega nu e rep.

preacher oricum stia

dino e gay

si cam atat

nici io nus rep..deci imi place :D

PS: dar nu atat de mult incat sa o pun la telefon sau sa o ascult in masina :p
Agent Orange
AlonSo
tanar

Post by AlonSo »

preacher wrote:AM BANI DE DAT AM DATORII LA STAT. NO TENGO DINEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

sera, asculta piesa ca e banger. club banger. e cam ca funktastics asa. moga zici ca e moses dar mai rapid putin.
bun rau referenul :twisted:
Post Reply