DOC wrote:...Trebuia sa te gandesti inainte sa dai drumul la piesa, prietene Butch...Crede-ma ca nu e intre tine si VD, avand in vedere de unde a plecat tot cacatul si lipsa voastra de obiectivitate. L-ai facut cum ti-a venit la gura pe VD si te-astepti sa fim ok cu asta?!?!?! Mai bine i-o dadeai baieteste, tata, de cat s-o dai in piese de un patetism metaforic execrabil. E carne de vaca, bajeti.
detaliaza asta te rog .. ca fiu mai clar detaliaza "lipsa voastra de obiectivitate" .. care lipsa de obiectivitate..care "voastra'?
DOC wrote:...Trebuia sa te gandesti inainte sa dai drumul la piesa, prietene Butch...Crede-ma ca nu e intre tine si VD, avand in vedere de unde a plecat tot cacatul si lipsa voastra de obiectivitate. L-ai facut cum ti-a venit la gura pe VD si te-astepti sa fim ok cu asta?!?!?! Mai bine i-o dadeai baieteste, tata, de cat s-o dai in piese de un patetism metaforic execrabil. E carne de vaca, bajeti.
prietene Doc,intre noi nu e nici o carne de vaca,e doar obrazul de porc al omului pt care iei foc!un om care A INSISTAT sa ma faca pe mine si pe ai mei cum i-a venit la gura!
TU TE ASTEPTAI SA FIU OK CU ASTA?
nu am avut si nu am nimic cu ctc sau cu facem records!daca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi,BAFTA!
nu frate asta e strategie de marketing... hai mah..va datzi seama ca oamenii nu o sa-shi rezolve problemele pe forum...nu intzeleg de ce doc a ales sa posteze aici..shi nu a preferat sa vorbeasca civilizat cu butch fata-n fata...oricum..nu`i problema mea..
MeRmE wrote:nu frate asta e strategie de marketing... hai mah..va datzi seama ca oamenii nu o sa-shi rezolve problemele pe forum...nu intzeleg de ce doc a ales sa posteze aici..shi nu a preferat sa vorbeasca civilizat cu butch fata-n fata...oricum..nu`i problema mea..
dupa parerea mea nu e nici problema lui doc. Problema lu' VD si a lui Butch. Asta asa, ca sa il citez si pe butch si sa-mi spun si punctul meu de vedere