Rep-ul ăsta a devenit o dogmă pentru mulţi. Rep, nerep, tot aberaţii sunt certurile astea. Repării se cred artişti până la urmă, e ca şi cum l-ar fi pictat Magritte strâmb pe Matisse c-a jignit-o pe mă-sa. Adică se înţelege la copii d-ăştia cu clip pe youtube filmat cu webcam-ul, da' la un anumit nivel devine ridicol. Rep rep repnZa wrote:ce vorbesti, ma? asaenrep.phase one wrote:Imi place a 2a piesa, m-a surpirns, pana acum nu imi placuse mare lucru de la Butch.
Cat despre "beef", mi se pare o greseala puerila, problemele nu se rezolva in public.
Butch
tu ai vorbi cu butch fata in fata?MeRmE wrote:nu frate asta e strategie de marketing...hai mah..va datzi seama ca oamenii nu o sa-shi rezolve problemele pe forum...nu intzeleg de ce doc a ales sa posteze aici..shi nu a preferat sa vorbeasca civilizat cu butch fata-n fata...oricum..nu`i problema mea..
ba, jur ca dupa ce am reaudiat toate piesele de pe profil butch mi se pare unul din cei mai tari hadeşi si astept albumul lui mai tare decat pe ala a lui blaziny.
si dagga. da, si dagga.
- Pawkily
- fratele meu tu esti baiat
Asa e-n rep.rebelmonk wrote:s-a discutat de "diss-u'" asta mai mult decat despre piesele de pe myspace... bun asa!

"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."
http://3marafeturi.wordpress.com/
http://3marafeturi.wordpress.com/
- Bazooka Joe
- trendy guy
O sa aflati in cursul zilei de azi de unde si pana unde aceasta piesa ... cu aceasta ocazie va afla si Vlad Dobrescu pentru ca el sustine ca nu stie.. Si vor afla si cei care ii iau apararea.
Eu nu zic mai mult ... mi-e scarba pur si simplu si mi-e scarba si mai mult de iesiri de genul celei mai de jos. A devenit o tiganeala la colt de bloc si sper ca lucrul care va aparea mai pe seara sa o opreasca:
citat de pe forumul facemrecords
Eu nu zic mai mult ... mi-e scarba pur si simplu si mi-e scarba si mai mult de iesiri de genul celei mai de jos. A devenit o tiganeala la colt de bloc si sper ca lucrul care va aparea mai pe seara sa o opreasca:
citat de pe forumul facemrecords
V Diesel wrote:La momentul asta nu am de gand sa ma iau de Hades Records pe vreo piesa, o sa fac o piesa in care o sa-l f*t in gura pe Butch (hehe) ...si cam atat. Poate o sa sara ceva schije si nu garantez siguranta celor care stau langa Fiul Urat Mirositor.
Nu e vorba nicidecum de o cearta publica intre prieteni... trebuie sa va zic ca am vorbit cu omul asta de aproximativ 5 ori in viata mea, deci nu stiu de unde atata dezamagire tragica in sufletul lui si mai ales atatea pretentii ca m-ar cunoaste si ca si-ar permite sa imi spuna tot felul de chestii.
Pentru mine slagarul din Drumul Taberei nu a fost insa o surpriza, pentru ca din cele 5 conversatii avute cu happeh-ul cu phobleme de phonuntie, 3 (inclusiv prima conversatie pe care am avut-o cu el in viata mea) au avut la baza diferite reprosuri si au urmat urmatorul format: "Sa stii ca m-a dehanjat foahte tahe x si y si ched ca ah fi thebuit sa z si z prim". N-am inteles niciodata de unde atata tupeu din partea unui om care nu ma cunoaste sa-mi spuna cum ar trebui sa ma comport, dar trebuie sa recunosc ca Butch emana un vibe linistitor de "prostul satului" care duce, intr-adevar, cu gandul la cainele devotat din Tom si Jerry...asa ca l-am primit pe langa casa, acceptandu-i atitudinea ciudata asa cum accepti diverse neajunsuri ale oamenilor din jur.
Sincer poate are dreptate cu refrenul ala, pt ca eu nu am inteles mare lucru...mi se pare asa ceva gen scrisoarea lui Stan catre Eminem. Melodia in sine are la baza fabula pentru prescolari (nu glumesc) Greierele si Furnica, scrisa de LaFontaine. Avem aici primul diss din istoria hiphop-ului in care MC-ul foloseste ca atu principal faptul ca e mai HARNIC decat opozantul sau. Mai mult de-atat, ma face sa tremur la gandul ca in 5-6 ani s-ar putea folosi de knowledge-ul obtinut din lucrari ca "Domnul Trandafir", "Puiul", "La Cirese" sau ar putea folosi tehnici complexe bazate pe numere cu virgula, fractii si ecuatii de gradul 1.
Cat despre acuzatiile care mi se aduc pe piesa...sunt foarte vagi...dar daca inteleg bine faptul ca nu-mi place muzica de la Hades ma face automat un monstru cu fata de om...pff nu stiu ce sa zic, in orice caz, cred ca raspunsul meu va fi mai mult ceva de genul "Butch Suge p*la" decat nustiuce mesaj subliminal cu greieri si tot felul de slobozeli poetice.
muie copos
- Kaen Shine
- Shiftee
parereea mea, exprimata si pe forumul facem
E amuzant postul tau, VD, da cred stii si tu bine ca apeland la baietasul de cartier care zace in aproape oricare raper de pe la noi -din pacate- prin a face misto de versurile mai adanci ale lui butch, penibil esti tu, nu el. Tot ce ar trebui sa faca BUtch acum ca sa iti arate ca sunteti in aceeasi oala ar fi sa ia "Ipoteze" fraza cu fraza, ar fi material de caterinca pentru 2 ani. Pentru ca nu pot sa cred ca cineva cu minte si urechi nu apreciaza ce si cum zice omul Butch, in afara cazului in care esti in rep numai pentru a te da baiat in fatza pustilor de saispe ani. Habar n-am care e sursa beefului, dar e jenant. Si in lumina a ce se intampla mai nou prin hiphop, facand abstractie de gangsta ne gangsta, preferam sa faca cedry2k colaborare cu butch si sa aiba beef vd cu puya decat invers. Pentru ca din astia 4 raperi, unul singur e penibil si merita aratat cu degetul, si chiar daca cutuma rep e sa il respecti ca are vechime etc, e nasol ca tot mediocritatea iese in fatza si oamenii valabili se inteapa reciproc. Cam nasol.
E amuzant postul tau, VD, da cred stii si tu bine ca apeland la baietasul de cartier care zace in aproape oricare raper de pe la noi -din pacate- prin a face misto de versurile mai adanci ale lui butch, penibil esti tu, nu el. Tot ce ar trebui sa faca BUtch acum ca sa iti arate ca sunteti in aceeasi oala ar fi sa ia "Ipoteze" fraza cu fraza, ar fi material de caterinca pentru 2 ani. Pentru ca nu pot sa cred ca cineva cu minte si urechi nu apreciaza ce si cum zice omul Butch, in afara cazului in care esti in rep numai pentru a te da baiat in fatza pustilor de saispe ani. Habar n-am care e sursa beefului, dar e jenant. Si in lumina a ce se intampla mai nou prin hiphop, facand abstractie de gangsta ne gangsta, preferam sa faca cedry2k colaborare cu butch si sa aiba beef vd cu puya decat invers. Pentru ca din astia 4 raperi, unul singur e penibil si merita aratat cu degetul, si chiar daca cutuma rep e sa il respecti ca are vechime etc, e nasol ca tot mediocritatea iese in fatza si oamenii valabili se inteapa reciproc. Cam nasol.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
de la un timp mi-esti tare antipatic. citesti prea atent ziarele, Kenshin.
ignorand partea serioasa care pe mine una nu ma priveste; asta a fost de acolo:
Mai mult de-atat, ma face sa tremur la gandul ca in 5-6 ani s-ar putea folosi de knowledge-ul obtinut din lucrari ca "Domnul Trandafir", "Puiul", "La Cirese" sau ar putea folosi tehnici complexe bazate pe numere cu virgula, fractii si ecuatii de gradul 1.
ignorand partea serioasa care pe mine una nu ma priveste; asta a fost de acolo:

Mai mult de-atat, ma face sa tremur la gandul ca in 5-6 ani s-ar putea folosi de knowledge-ul obtinut din lucrari ca "Domnul Trandafir", "Puiul", "La Cirese" sau ar putea folosi tehnici complexe bazate pe numere cu virgula, fractii si ecuatii de gradul 1.
you just never know when you're living in a golden age.
- Kaen Shine
- Shiftee
- Bazooka Joe
- trendy guy
sa se reapuce poateStefan P wrote:Io insinuez ca nu va sta bine la varsta voastra... in fine , nush ce si cum... da orice ar fi cred ca tre rezolvat "in casa" , dat fiind faptu ca influentati multi copii ... si mi-e teama sa nu-i vina acum vreo idee lu Mallone sa se apuce de rep ca sa facem show. Uatevar. I'm out !

muie copos
- Kaen Shine
- Shiftee