asadar, nu se va mai face topic separat pt fiecare piesa, doar pt un album, cu coperta tot. toate piesele vor fi postate pe acelasi topic (botezat cu numele trupei sau al artistului) iar chestionarul nu este necesar deoarece trupa poate evolua de la o piesa la alta.
moderatorul mariansky va multumeste pentru intelegere.
userul mariansky spune ca piesa este ok, insa negativul nu il prea atinge si va doreste bafta multa
ba, tocmai cand ma gandeam ca hip hopul nu prea mai are sanse sa traiasca in viitor, mai ales dupa ce am ascultat cateva melodii de p'aici, de la promovare, ati aparut voi(si inca cativa baieti,nu dau nume ca am uitat sa citesc regulile si mi-e frica de nenea Kombat ) anyway, vocile bunicele, versurile si mai bune si instrumentalele extraordinare, mai ales de la "Cununi de Lauri", si apropo de "Cununi de lauri", vocea si modul in care scuipa MCului care canta refrenul imi place la nebunie(nu stiu daca canta mai multi, eu doar o voce aud in prim plan) , aduce a Katana melodia
wOlf_ wrote:pui pe undeva la download " vineri seara " ?
Decat cand apare albumu... cat de curand adica...
Style wrote:ba, tocmai cand ma gandeam ca hip hopul nu prea mai are sanse sa traiasca in viitor, mai ales dupa ce am ascultat cateva melodii de p'aici, de la promovare, ati aparut voi(si inca cativa baieti,nu dau nume ca am uitat sa citesc regulile si mi-e frica de nenea Kombat Mr. Green ) anyway, vocile bunicele, versurile si mai bune si instrumentalele extraordinare, mai ales de la "Cununi de Lauri", si apropo de "Cununi de lauri", vocea si modul in care scuipa MCului care canta refrenul imi place la nebunie(nu stiu daca canta mai multi, eu doar o voce aud in prim plan) , aduce a Katana melodia
ma bucur ca-ti place si sper sa-ti placa si albumul.
PS : Pe refren sunt 2 MC'ii... Schmidt & KliBru...