Oricum mel lu Butch contra VD e super tare , ma astept sincer de la VD sa vina cu raspuns ...
Iar in comunicatul de pe Facem Records Butch e facut ........

Dino asteapta un raspuns pana astazi la 12.Asta ca sa stie de care parte a baricadei se va situa.DiNO wrote:mai exista CTC ?DOC wrote:...Trebuia sa te gandesti inainte sa dai drumul la piesa, prietene Butch...Crede-ma ca nu e intre tine si VD, avand in vedere de unde a plecat tot cacatul si lipsa voastra de obiectivitate. L-ai facut cum ti-a venit la gura pe VD si te-astepti sa fim ok cu asta?!?!?! Mai bine i-o dadeai baieteste, tata, de cat s-o dai in piese de un patetism metaforic execrabil. E carne de vaca, bajeti.
Kenshin wrote:parereea mea, exprimata si pe forumul facem
Si in lumina a ce se intampla mai nou prin hiphop, facand abstractie de gangsta ne gangsta, preferam sa faca cedry2k colaborare cu butch si sa aiba beef vd cu puya decat invers. Pentru ca din astia 4 raperi, unul singur e penibil si merita aratat cu degetul, si chiar daca cutuma rep e sa il respecti ca are vechime etc, e nasol ca tot mediocritatea iese in fatza si oamenii valabili se inteapa reciproc. Cam nasol.
cand faci 18 ani iti facem cadou de ziua ta motivele dissuluiWrongNigga wrote:Daca tot ati facut public "beef"-u asta, atunci faceti-l tot public, gen, motive, consecinte, chestii de genu
Din cate am vazut/citit multe (8/10) posturi sunt de c.a.c.a.t., dar e ok, toata lumea vrea posturi ().
Oricum, Butch "tine-o, tine-o, dai, dai!"
postul meu este al 8-lea post de c****, da e ok, vreau posturi, ca tot omu asa...
Pai scrie pe forum detaliile si promit ca nu ma uit. PROMIT!mihai.lazar wrote:cand faci 18 ani iti facem cadou de ziua ta motivele dissuluiWrongNigga wrote:Daca tot ati facut public "beef"-u asta, atunci faceti-l tot public, gen, motive, consecinte, chestii de genu
Din cate am vazut/citit multe (8/10) posturi sunt de c.a.c.a.t., dar e ok, toata lumea vrea posturi ().
Oricum, Butch "tine-o, tine-o, dai, dai!"
postul meu este al 8-lea post de c****, da e ok, vreau posturi, ca tot omu asa...)
bogdantem wrote:In calitate de fan CTC si de simpatizant si sustinator Hades Records:
O TELENOVELA JENANTA!!!
Mare pacat pentru oamenii implicati in scandal. Cred ca lucrurile astea ar trebui sa se rezolve "pe privat". Ati demonstrati copilarie.