bre ... mie mi se pare caterinca ... adevarat ... am o stare de zici c-am fumat (asa mi-au zis tovarasii ca o ard fumatii :super veseli) .... asteptam reply-ul lu vlad dobrescu ...
pe urma va veni butch cu un contraatac ... si dobrescu pe extrema ...totu e sa nu aruncati brichete
mihai.lazar wrote:bre ... mie mi se pare caterinca ... adevarat ... am o stare de zici c-am fumat (asa mi-au zis tovarasii ca o ard fumatii :super veseli) .... asteptam reply-ul lu vlad dobrescu ...
pe urma va veni butch cu un contraatac ... si dobrescu pe extrema ...totu e sa nu aruncati brichete
DOC wrote:...Trebuia sa te gandesti inainte sa dai drumul la piesa, prietene Butch...Crede-ma ca nu e intre tine si VD, avand in vedere de unde a plecat tot cacatul si lipsa voastra de obiectivitate. L-ai facut cum ti-a venit la gura pe VD si te-astepti sa fim ok cu asta?!?!?! Mai bine i-o dadeai baieteste, tata, de cat s-o dai in piese de un patetism metaforic execrabil. E carne de vaca, bajeti.
mai exista CTC ?
Dino asteapta un raspuns pana astazi la 12.Asta ca sa stie de care parte a baricadei se va situa.
stai asa ca e smen cu beefu ... da dobrescu reply ..si urmatoarea a lui butch o bagam la download pe bani ...
facem tescalaul mare..si scoatem cate 3 albume deodata cu 2 clipuri ...
omu' asta e genial, piesele alea sunt ..Cat de bine suna frate. La inceput sunau a hip hop bun, acum, dupa vreo 10 ascultari, au devenit piese de suflet(mai ales primele 3 de pe myspace) Pace frate Butch, si la mai mare!
nimic nou?..nici o replica..sau conflictul dintre cei 2 cîntăreţi de hip-hop se judecă mîine la ora 12 la Comisia de disciplină împreună cu cazul "bricheta"..