mihai.lazar wrote: Cam atat ... deci joi vor concerta doar USM si Tranda... si in deschidere vom proiecta concertul de lansare din Fire ala mult promis
cumva cu lansarea Hades Preia Controlu ???
da
o sa fie pus si la download ??...sau duar ... in Fire ?
am facut acest "circ" ca persoanele care au organizat sa afle ca oricum nu da nimeni de ele...si tu nu ai raspuns la mobil...dak ai chef sa o dai in ironii cu noi ,io zic sa te abtzii
godlovesugly wrote:am facut acest "circ" ca persoanele care au organizat sa afle ca oricum nu da nimeni de ele...si tu nu ai raspuns la mobil...dak ai chef sa o dai in ironii cu noi ,io zic sa te abtzii
In numele trupei USM imi cer scuze dar concertu de maine seara (joi 06 10 2005)..nu se va mai tine...din cauza unor probleme strict personale ale membrilor trupei....concertul se amana dar inca nu se stie pentru cat timp...o sa va tinem la curent...
Lost Child wrote:In numele trupei USM imi cer scuze dar concertu de maine seara (joi 06 10 2005)..nu se va mai tine...din cauza unor probleme strict personale ale membrilor trupei....concertul se amana dar inca nu se stie pentru cat timp...o sa va tinem la curent...
faibox, vickdasick, axes
Probleme personale sunt mai mult decat serioase... si nu este o gluma ... totusi venti diseara in Underworld unde va fi intrarea libera si vor concerta totusi mai multe trupe. Ne cerem scuze pentru neplacerile provocate