Dupa multe schimbari a portalului www.HipHopLive.ro ... s-a ajuns la o varianta finala a forumului ! Unde 100% NU se va mai schimba/pierde nimic ! Deocamdata sunteti invititati pe forumul HHL : http://www.hiphoplive.ro/forum/index.php pentru discutii , stiri , promovare , evenimente , Filme / Jocuri / Software , etc .......
Ms.
SoSa wrote:revine.. sa revina cu un concert ceva .. nu cu un c**** de forum cu 30 de useri .. p*** mea ba ... ''miscarea'' in brasov nu exista..
Din cate stiu eu nu se poate face un forum cu usseri gata inregistrati ! iar HHL a miscat foarte mult in Brasov ! Daca nu ai habar de organizarea unui concert (HH) mai bine nu arunca vorbele aiurea !
SoSa wrote:revine.. sa revina cu un concert ceva .. nu cu un c**** de forum cu 30 de useri .. p*** mea ba ... ''miscarea'' in brasov nu exista..
pretene,eu i-am vazut in Craiova,iar oamenii sunt destul de buni,asa ca nu e bine sa arunci vorbe aiurea...bafta in continuare celor din bv cu hh,iar forumul e destul de tare.la cat mai multi useri!
in legatura cu forumu ... daca in loc da albul ala a-ti baga o nuanta de maro deschis asa ... sau crm , moloz..ar fi genial..asa ma ustura ochii dupa 5 minute pe el
Stefan P wrote:in legatura cu forumu ... daca in loc da albul ala a-ti baga o nuanta de maro deschis asa ... sau crm , moloz..ar fi genial..asa ma ustura ochii dupa 5 minute pe el
Stefan P wrote:in legatura cu forumu ... daca in loc da albul ala a-ti baga o nuanta de maro deschis asa ... sau crm , moloz..ar fi genial..asa ma ustura ochii dupa 5 minute pe el
Dap... asa o sa-l modific... numa ca nu prea gasesc culoarea potrivita :-j sau cel putzin sa mi se para mie...
bai Manole ... omul noptii ) ... nu vreau sa ma cert cu tine aici ... plm ... iar ma ia dino la p**a ca stric topicuri ...
Apropo : Cine vorbeste ... cacatu de om =))) !
Stefan P wrote:
Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar ))