Butch

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

mux
fratele meu tu esti baiat

Post by mux »

daca mai dispar cateva pagini iar nu mai e mainstream butch...si iar tre sa faca bif :cry:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Da ba ... ne-ati omorat frate ... astia care stam numa-n casa pe net , suntem foarte suparati pe voi. Rusine !
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

La sumerjam 08 ca main event o sa fie meci de box intre VD si Butch.

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club
Dubiooos!!!

Image
hentai
caine gen

Post by hentai »

asta e ultima data cand o sa va mai raspund!

Pentru fr: intrebarea era asa: "stiti ca vlad mananca cacat la adresa hades constant? ce credeti despre asta?"
Doar doctoru a raspuns concret, de la restul am inteles ceva de genul: "da stim; noi vorbim des d-astea intre noi; kazi e curva ca v-a spus si voua asta; trebuia sa ramana intre noi" sau varianta doi care nu e de fapt raspuns ci politicianism "offtopic".

Scrisorea hr nu avea un caracter public, vd a ales sa o faca publica! stiti foarte bine ca ati primit-o pe mail cu caracter privat si am solicitat un raspuns de acelasi fel, in termen de 24 de ore. Oare cine a dat raspunsul asta: "nu putem oferi un raspuns in 24 de ore pentru ca raspunsul nostru consta in declaratii nominale din partea tuturor membrilor si afiliatilor Facem Records si unii dintre ei nu au apucat sa isi scrie parerile astazi. atat site-urile citate cat si Hades Records au acordul nostru de a publica declaratia Hades maine , urmand ca noi sa oferim replica atunci cand vom gasi de cuviinta. noapte buna copii.". Oare cine pregatise deja raspunsurile astfel incat ca prin surpiza HHK a publicat atat intrebarile hr, cat si raspunsurile voastre simultan? Ciudat ...

Atat vreau sa stiti:

1. pt dj paul - am incercat sa va contactez dar cand l-am rugat pe cedric sa-mi dea un nr de tel unde sa-l sun am primit:"nu vreau sa mai vb cu tine niciodata, nu ma mai saluta"

2. pt doctoru' - desi orgoliul tau sufera, tu stii foarte bine ca eu nu am mintit cu "sfatul" vostru! cand te doare ceva, e adevarul! eu dorm bine noaptea! apreciez totusi ca ai raspuns sincer si la obiect! eu voi veni la evenimentele fr daca voi fi interesat de ele, pentru ca nu am orgoliul asa mare incat sa-mi intunece mintea!

3. pt carbon - tu duci discutia intr-un loc cel putin dubios...nu e nimeni invidios pe nimeni,poate dobrescu pe chuck norris si karma lu dalai lama; dar te inteleg, trebuia sa fi aproape de vladutz in aceste momente grele pt el.

4. pt cedric - hadesul a avut o datorie la tine pe care a platit-o! Butch nu a avut nici o datorie personala la tine, niciodata! Tu poti sa spui acelasi lucru ...? bezna constiintei tale ma uimeste!

5. .. bai vladutz,ce mic esti ca om ma,cum sa pretinzi ma ca nu ma cunosti si ca m-ai vazut de 5 ori?minti cu un tupeu extraordinar! kazi e o curva ca a spus adevarul? TU cand ai fost sincer? cand injurai hadesul? cand te bucurai pt tricourile cu ctc 150 de minute facute de mine? cand ma sunai sa ma intrebi de sala la jmt?cand la undoo la studio ziceai "e foarte tare strofa ta frate"? .. e clar pt mine ma,visul tau e sa fii mare, d-aia esti asa mic! Ca omagiu adus caracterului tau minunat o sa te invit sa asculti o piesa inexplicabila pt orgoliul tau si pt ultimele declaratii: "aprilie jalnic"... daca ai cantat cu o curva si un mc prost tu ce esti ... o curva proasta?
Presupunand ca oferta ta ar fi fost acceptata de kazi acum ce faceai, sarutai tandru o curva si le ziceai fanilor fr cat de tare o iubesti?

Pt voi toti: nu va mai prevalati de muzica, nu asta era discutia,si pe deasupra ma doare fix in pula de ce crede francmasoneria hiphopului romanesc despre mine,sunt punker!

Pt oamenii normali care asista uimiti la telenovela asta proasta: am incercat sa evit cacatul ,dar lucretia borgia a ales sa se tavaleasca in el ca o scroafa isterica! oricum pt jegul iesit asa la suprafata sunt si eu vinovat, am rabdat nesimtirea unui om mai mult decat trebuia! SCUZE!
FIN!
nZa
oblomovian

Post by nZa »

bine.. si albumul cand?
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

nZa wrote:bine.. si albumul cand?
in toamna
muie copos
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

abea asteptam :D
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ste faaan wrote:abea asteptam :D
DiNO wrote:Image
se stie...
Image
SoulJah.Warrior
rapperu vostru preferat

Post by SoulJah.Warrior »

ala de jos, din poza, e L doc sau mi se pare ?
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

kId0 wrote:ala de jos, din poza, e L doc sau mi se pare ?
=))))))))))))))))))))))))))

nu, e ste faaaaan
SoulJah.Warrior
rapperu vostru preferat

Post by SoulJah.Warrior »

parca seamana asa umpic cu el doc. plm, dupa doar 3 ore de somn ...
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

e VD
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

ce mizerie de cearta
hentai
caine gen

Post by hentai »

o sa va rog sa renuntati la dastea....subiectul e incheiat pt public din punctul meu de vedere!
Derbedeu
tanar

Post by Derbedeu »

Butch vs FR... tare .. frate... mai ales k ai iesit invingator :) imi place cum ai ars`o :)
DrBd
Post Reply