Derbedeu wrote:Butch vs FR... tare .. frate... mai ales k ai iesit invingator imi place cum ai ars`o
Ce plm a castigat ma? Ce plm a castigat hip-hop-ul din asa zisul scandal? Ce au castigat Hades si Facem Records? A iesit invingator de parca a fost o comisie de box care l-a declarat castigator..Vai de capu meu, tampiti sunteti unii, rar asa ceva..
Dragii miei, imi spun o parere, dupa ce am citit consternat schimbu asta absolut inutil de replici. Sunt probleme pe care le-am sesizat de ceva vreme, iar asta poate fi un pretext.
1. Cred ca toata treaba pleaca de la concurenta concertelor. Ca x il aduce pa ala, iar y vrea sa-i dea la gioale si anunta si el ceva, intr-un interval scurt de timp. O mandrie absolut penibila, o spun ca om care nu e bagat in organizare de evenimente, care nu face altceva decat sa strice publicul si sa-l indeparteze de cluburi sau sali. Iar aici as da 2 exemple simple, fara sa supar pe nimeni: Delinquents vs Bahamadia. Doua nume mari da? La primu au fost vreo 7-800 de oameni, la al doilea, din cate am auzit, a fost cam pustiu. Dc? Asta e intrebarea care trebuie pusa in fapt cu adevarat. Si mai sunt cateva: cand faceti concerte, pentru cine le faceti? Pentru voi? Pentru oamenii care intra aici pe forum, sau pe facem, sau pe foot? Sau pentru rapperi in general? Ce aveti de castigat din certurile astea absolut copilaresti? Nimic. Pe bune, parca sunteti toti artisti cu tone de discuri de platina, cu vile si masini bengoase si nu mai aveti loc pe piata unii de altii. C'mon. Wake up. Miscarea oricum e fututa de cativa ani, deci nu o mai futeti si voi suplimentar. Daca Hades ramane cu publicul lui, Foot la fel si Facem asisderea, nu vom mai vdea show-uri cu mai mult de 150 de inshi. Think!
E o poveste veche asta, pe care o vad de prea mult timp ca sa mai tac. Eu mai stau pe scena 2-3 ani max, voi insa mai aveti timp. Conteaza dak veti mai avea pentru cine sa stati. Deci think again. Iar dak aveti impresia ca aveti coaie mai mari ca ii dati la gioale concurentei, va inselati. De aia, eu am un sfat: stati in pula mea la masa, incercati sa va intelegeti si chiar sa stabiliti un calendar clar de evenimente, astfel incat publicul sa poata profita la max.
Atat.
Restu sunt doar nuante.
Scuze ca m-am bagat, insa cred ca gresiti toti si ar fi timpul sa coborati putin in realitate.
Peace,
Naighba
parerea mea ca vinovat e al care a inceput sa faca publica treaba. Adica daca doi se cearta, asta e. nu se mai vad, nu se mai saluta etc. Da ala care vrea sa bage pe gat si altora treaba ce-i priveste pe ei privat....SUFERA !!!
Si dupa ce te pui sa te plangi, iar nu-ti convine.....hai ma lasi?
"daca luam un pumn in bot, nu tzipam dupa mama"
Derbedeu, stai fratie, ca VD inca nu a scos piesa de raspuns (cica e pe vine). Apoi punctam ce si cum. ok?
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
hai frateeee va dati toti cu parerea acum,OTV-u tatiiiii ,pune pool unu cu dastea gen senzational ,e treaba lor ma va tot bagati sa comentati voi care ce si cum,io zic sa inchideti topicu asta pana mai scoate butch ceva(piesa/piese/album)
andrei,eu inteleg ideea ta..dar lucrurile de care vorbesti tu sunt irealizabile...unde se intalnesc mai multi oamenii,unii dintre ei considerand hiphopul un fel de sport cu tot felul de clasamente in functie de tot felul de criterii,nu poti gasi echilibru.cred ca nu poate nimeni sa reproseze hadesului o strategie bazata pe orgoliu si elitism..dovada sunt cateva sute de concerte si colaborarile cu artisti din aproape toate mediile!
..noi nu facem nimic prin comparatie..facem doar ce credem si simtim noi ca e bine.
pt voi restul,e ultima data cand va rog sa intelegeti asta:eu am facut o piesa in care vizam un om(e mult spus) care-mi injura familia,am spus ce am avut eu de spus si atat!
el o sa faca ce-l duce pe el capu si atat!
daca continuati sa faceti clasamente si strategii de razboi o sa rog admini sa inchida topicul!
ascultati mai atent muzica!
Da eMCee wrote:
hai frateeee va dati toti cu parerea acum,OTV-u tatiiiii ,pune pool unu cu dastea gen senzational ,e treaba lor ma va tot bagati sa comentati voi care ce si cum,io zic sa inchideti topicu asta pana mai scoate butch ceva(piesa/piese/album)
deci io asta nu inteleg. cum adica sa nu ne dam cu parerea, din moment ce ni s-a facut public? si de cine a fost facuta public? nu cumva din partea cuiva de la hades? ca poate ma insel, da primu articol de beef pe hhkulture era din partea hades. Cu ce scop a fost facut public? sa ni se zica apoi: hai bah ce pula mea va bagati si voi la commenturi? wtf..
voi sunteti culmea mah unii. ce drac ati vrea sa faca userii pe forum, sa asculte muzica in tacere? si sa posteze ce?
...si btw, daca nu vrei sa se mai comenteze...sa stii ca solutia e sa inchizi topicu', ca doar n-om posta numa ce-i convine lu cutare.
Si, daca imi permiti pitzi sa te completez, melodia lu' Butch la ce pielea mea se refera?! La lupta impotriva guvernului sau la un beef concret?!
Practic toate comentariile astea sunt discutii despre subiectul melodiei lu' Butch. Toate la locul lor asadar.
Pizduirea asta a celor care discuta despre subiectul unei melodii hip-hop cu atitudinea de "Circulati va rog, nimic de vazut aici" nu rimeaza in acest context. Da' in fine, nici noi nu tre' sa facem din tantar armasar, ca poate totusi se impaca cele 2 fractiuni, acest lucru fiind ceea ce ne dorim cu totii, right?
probabil m-am exprimat eu gresit..puteti sa comentati despre piesa cat vreti..nu mai comentati la modul"razboaie in hiphop" si pareri despre hades vs facem,strategii si alte dastea(NU DESPRE ASTA VB EU IN FURNICILE SI LUCRETIA BORGIA)......in rest sunteti liberi sa spuneti ce credeti despre mine sau muzica mea!
daca sinceritatea deranjeaza,o sa va deranjez constant!
NOTA:SCRISOAREA HADESULUI AVEA UN CARACTER PRIVAT,NU HADESUL A ALES SA FIE PUBLICA!
dar cine a ales asta? ...sunt doar curios totusi nu cred ca a facut-o publica, fara sa ceara voie. Sau a captat mailu in timp ce calatorea gen wireless catre casutza postala FR
Da eMCee wrote:
deci io asta nu inteleg. cum adica sa nu ne dam cu parerea, din moment ce ni s-a facut public? si de cine a fost facuta public? nu cumva din partea cuiva de la hades? ca poate ma insel, da primu articol de beef pe hhkulture era din partea hades. Cu ce scop a fost facut public? sa ni se zica apoi: hai bah ce p*** mea va bagati si voi la commenturi? wtf..
voi sunteti culmea mah unii. ce drac ati vrea sa faca userii pe forum, sa asculte muzica in tacere? si sa posteze ce?
...si btw, daca nu vrei sa se mai comenteze...sa stii ca solutia e sa inchizi topicu', ca doar n-om posta numa ce-i convine lu cutare.
da' chiar nu s-a gandit nimeni ca forumurile astea vor avea un efect advers pentru aia mai deranjati de situatie?
dar cine a ales asta? ...sunt doar curios totusi nu cred ca a facut-o publica, fara sa ceara voie. Sau a captat mailu in timp ce calatorea gen wireless catre casutza postala FR
citeste primele paragrafe din ultimul raspuns al lui Butch si vei afla cine a hotarat sa fie facuta publica. iti citez:
"scrisorea hr nu avea un caracter public, vd a ales sa o faca publica! stiti foarte bine ca ati primit-o pe mail cu caracter privat si am solicitat un raspuns de acelasi fel, in termen de 24 de ore. Oare cine a dat raspunsul asta: "nu putem oferi un raspuns in 24 de ore pentru ca raspunsul nostru consta in declaratii nominale din partea tuturor membrilor si afiliatilor Facem Records si unii dintre ei nu au apucat sa isi scrie parerile astazi. atat site-urile citate cat si Hades Records au acordul nostru de a publica declaratia Hades maine , urmand ca noi sa oferim replica atunci cand vom gasi de cuviinta. noapte buna copii.". Oare cine pregatise deja raspunsurile astfel incat ca prin surpiza HHK a publicat atat intrebarile hr, cat si raspunsurile voastre simultan? Ciudat ..."
Kenshin wrote:parereea mea, exprimata si pe forumul facem
E amuzant postul tau, VD, da cred stii si tu bine ca apeland la baietasul de cartier care zace in aproape oricare raper de pe la noi -din pacate- prin a face misto de versurile mai adanci ale lui butch, penibil esti tu, nu el. Tot ce ar trebui sa faca BUtch acum ca sa iti arate ca sunteti in aceeasi oala ar fi sa ia "Ipoteze" fraza cu fraza, ar fi material de caterinca pentru 2 ani. Pentru ca nu pot sa cred ca cineva cu minte si urechi nu apreciaza ce si cum zice omul Butch, in afara cazului in care esti in rep numai pentru a te da baiat in fatza pustilor de saispe ani. Habar n-am care e sursa beefului, dar e jenant. Si in lumina a ce se intampla mai nou prin hiphop, facand abstractie de gangsta ne gangsta, preferam sa faca cedry2k colaborare cu butch si sa aiba beef vd cu puya decat invers. Pentru ca din astia 4 raperi, unul singur e penibil si merita aratat cu degetul, si chiar daca cutuma rep e sa il respecti ca are vechime etc, e nasol ca tot mediocritatea iese in fatza si oamenii valabili se inteapa reciproc. Cam nasol.
sunt curios ce caterinca gasesti tu in "Ipoteze".. in plus Butch a facut un diss cum a vrut el.. VD poate da raspunsul tot cum vrea el si a ales caterinca.. asa i se pare lui normal.. nu inteleg ce tot va impicati voi..
ma refeream la faptul ca vd face misto de butch pt versurile mai _poetice_, in timp ce ctc o ardeau FOARTE conspiracy theory paranoia, chestie care pot fi luate la misto cam in aceeasi masura, cel putin de un om cum sunt eu care apreciaza middleschool-ul si boom bap-ul mult mai mult decat chestii gen el-p, atmosphere sau ill bill. Si astea in paralel cu faptul ca imi plac ambele piese, si elucubratia borgia si impoteze. Acuma ai inteles?
A, si muie puya si la familia, asa ca fapt divers si pentru ca nu-mi plac
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
moama ce retardati.....ce kkt are.?.....ca si cum "vai de mine ce sa intamplat cade pamantu...vine sfarshitul lumii!!" unii vor pace.......parca cine stie ce este... In hip hop mereu sunt dastea... e ceva normal... si nu poa sa iasa ceva rau din asta.
Fiecare face ce vrea , spune ce vrea...dar in piese e mai marfa nu pe forumuri!
mihai.lazar wrote:
"scrisorea hr nu avea un caracter public, vd a ales sa o faca publica! stiti foarte bine ca ati primit-o pe mail cu caracter privat si am solicitat un raspuns de acelasi fel, in termen de 24 de ore. Oare cine a dat raspunsul asta: "nu putem oferi un raspuns in 24 de ore pentru ca raspunsul nostru consta in declaratii nominale din partea tuturor membrilor si afiliatilor Facem Records si unii dintre ei nu au apucat sa isi scrie parerile astazi. atat site-urile citate cat si Hades Records au acordul nostru de a publica declaratia Hades maine , urmand ca noi sa oferim replica atunci cand vom gasi de cuviinta. noapte buna copii.". Oare cine pregatise deja raspunsurile astfel incat ca prin surpiza HHK a publicat atat intrebarile hr, cat si raspunsurile voastre simultan? Ciudat ..."
total aiurea. Hadesul trebuia sa dea acordul pentru prima scrisoare, nu VD (ca doar nu-i apartine lui). Daca nu se publica prima, nu se publica nici replica.
EX- era culmea sa zica VD: butch ai acordu meu sa scoti o piesa despre mine, urmand ca eu sa scot apoi una despre tine atunci cand gasesc de cuviinta.
Nu cred ca butch era obligat sa scoata o piesa doar ca VD a zis ca are acordu lui.