Kenshin wrote:nu inteleg ce plm te implici tu, in cazul asta
ma refeream la faptul ca vd face misto de butch pt versurile mai _poetice_, in timp ce ctc o ardeau FOARTE conspiracy theory paranoia, chestie care pot fi luate la misto cam in aceeasi masura, cel putin de un om cum sunt eu care apreciaza middleschool-ul si boom bap-ul mult mai mult decat chestii gen el-p, atmosphere sau ill bill. Si astea in paralel cu faptul ca imi plac ambele piese, si elucubratia borgia si impoteze. Acuma ai inteles?
A, si m*** puya si la familia, asa ca fapt divers si pentru ca nu-mi plac
Dar dc sa nu ma implic?? numai tu ai voie?? ceea ce e in ipoteze nu e aberant in primul rand.. trebuie sa fiu de acord cu VD acum, butch e primul care acuza pentru ca ar fi mai harnic decat el.. altfel nu inteleg legatura cu "greierele si furnica".. si chiar vrea sa sublinieze ca hades sunt unitzi si facem nu..
Si nu prea ma intereseaza ce apreciezi tu, ca nu tu ai facut diss-ul, okay?? Din tot ce ai zis sunt de acord cu tine doar la final pentru ca si eu imi bag pula-n puya si la familia sau altzi cacatzi ... muie lor
acum am citit...ms fain de link...si ce legatura are lucretia borgia(comparata cu vaduva neagra)cu dissu pe care trebuia sa i-l faca lu vd?adica...la ce s-a gandit?