in proiect devenit realitate, Urban Groove este o noua emisiune de HH. Va fi prezentata de mine, si produsa de Hefe. Vom avea invitati grei, clipuri grele, beaturi grele, si coaie grele...
Daca puteti sugera locuri misto de filmat, magazine de toale misto, orice tine de elemente HIP HOP, etc scrieti la [email protected].
10x
Last edited by BRUGNER_okocha on Wed Aug 08, 2007 10:05 am, edited 1 time in total.
in proiect devenit realitate, Urban Groove este o noua emisiune de HH. Va fi prezentata de mine, si produsa de DJ Heffe. Vom avea invitati grei, clipuri grele, beaturi grele, si coaie grele...
Daca puteti sugera locuri misto de filmat, magazine de toale misto, orice tine de elemente HIP HOP, etc scrieti la [email protected].
10x
nu stiu care-i faza da-mi bag pula...si sa-ti zic de ce!de cand sa schimbat Atomic in TV K Lumea,Timisoara prinde doar Atomic!Ai vreo idee despre ce e vorba?
Daca aveti clipuri la calitate foarte buna si ati vrea sa le vedeti in emisiune, puneti-le la download pe sectiunea forumului "Topic de culturalizare"...
BRUGNER_okocha wrote:Daca aveti clipuri la calitate foarte buna si ati vrea sa le vedeti in emisiune, puneti-le la download pe sectiunea forumului "Topic de culturalizare"...
Cum de s-a ajuns aici, cine e mentorul? imi poate spune si mie cineva ..
Ma bucur tare, poate asa prinde romanul gustul dulce-acrisor al underground'ului, si nu numai ...
you just never know when you're living in a golden age.
BRUGNER_okocha wrote:Daca aveti clipuri la calitate foarte buna si ati vrea sa le vedeti in emisiune, puneti-le la download pe sectiunea forumului "Topic de culturalizare"...
Posed asa ceva dar...clipurile au "stampila" televiziunilor de unde au fost difuzate gen "RAPCITY" sau mai stiu eu!Problem?