Hai sa lansez un ZVON care sper sa fie adevarat...
Moderators: .etalosed, greuceanu
Hai sa lansez un ZVON care sper sa fie adevarat...
se zicea inainte de KID KOALA k dak o sa vina lume o sa vina Dj Shadow.......eee....am auzit un anunt la un post de radio ca cica vineri este un eveniment surpriza pt care s-a cheltuit 100 000 de euro si unde este 800 000 intrarea.....doamne ajuta sa fie SHADOW
Agent Orange
- doru649
- dimineata verific forumu
auzisem inca din primavara de shadow, numai ca in brasov. normal ca am strambat si eu putin din spranceana, dar nu stiu cat e de realizabil. omul are nevoie de O MULTIME de scule ptr set - scule care ar fi prea greu sa le care din state, iar aici vor trebui investitii masive ca sa poata fi asigurate.
da doamne sa fie, iar daca o fi, da doamne sa nu fie la mnac...
da doamne sa fie, iar daca o fi, da doamne sa nu fie la mnac...
Re: Hai sa lansez un ZVON care sper sa fie adevarat...
tot ce se poate, dar...miulm wrote:se zicea inainte de KID KOALA k dak o sa vina lume o sa vina Dj Shadow.......eee....am auzit un anunt la un post de radio ca cica vineri este un eveniment surpriza pt care s-a cheltuit 100 000 de euro si unde este 800 000 intrarea.....doamne ajuta sa fie SHADOW
ori stii tu mai multe si ne spui doar foarte putin - vezi formularea "la un post de radio" - intrebarea mea ar fi care?
ori cei care pregatesc evenimentul sunt nebuni si baga 100 000 de euro in chestia asta si nu dau nici macar 10 000 de lei vechi pe promovare.
ceva nu se leaga...
explica-ne, daca vrei
oki dokie
la radio guerila......au spus k vineri eveniment super surpriza in care s-a investit 100 000 de euro si k invitatul il vom afla chiar abia vineri.....intradevar.....sunt nebuni de legat.....sau nush.......oricum au primit toate injuraturile mele....dar ma gandeam k poate si acel invitat surpriza face un ocol si poate trage o fuga si pe la noi...si daia ei afla abia vineri dak vine......nush....
Agent Orange