EyeKon
http://www.hadesrecords.com/forum/viewtopic.php?t=2800
nu faci topic pt fiecare piesa... titlu modificat, sa postezi aici tot de acum inainte.. bafta cu muzica.
nu faci topic pt fiecare piesa... titlu modificat, sa postezi aici tot de acum inainte.. bafta cu muzica.
- Kaen Shine
- Shiftee
vezi ca vinnie paz a trebuit sa-si schimbe numele din cauza ca exista deja un iCON, daca te contacteaza sa ai argumente pregatite 
da vocea mai tare si da-i medii inalte. si vezi ca esti rimaru 2 razbunarea prea pe fatza. bafta

da vocea mai tare si da-i medii inalte. si vezi ca esti rimaru 2 razbunarea prea pe fatza. bafta
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Nu stiu ce sa mai zic...
In legatura cu presupusa asemanare dintre mine si Rimaru, chiar nu vad niciuna. N-am nimic cu omu', chiar nimic. Nici macar nu ascult racla (de cand a plecat Clonatu). Ascultati mai atent, eventual putem vorbi de o oarecare asemanare de timbru al vocii dar in niciun caz de stil.
In legatura cu procesarea materialelor, credeti-ma, as face eu multe insa vocile le-am tras pe un microfon de casca pe un laptop.
Piese noi... in lucru, deocamdata. Merge greu din doua motive: ma ocup singur atat de instrumentale cat si de restu' si pe langa asta, ma kinuie si serviciul asta...
Merci de urari si astept in continuare critici pertinente!
In legatura cu procesarea materialelor, credeti-ma, as face eu multe insa vocile le-am tras pe un microfon de casca pe un laptop.
Piese noi... in lucru, deocamdata. Merge greu din doua motive: ma ocup singur atat de instrumentale cat si de restu' si pe langa asta, ma kinuie si serviciul asta...
Merci de urari si astept in continuare critici pertinente!
Gunz roarin' in da church service, shoot da preacher
am piese noi pe http://www.myband.ro/members/15382/ (noi in sensul de necunoscute)
Gunz roarin' in da church service, shoot da preacher
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
-
- Professional Hater