Liry-Pledoarie pentru suflet-LP Download
Foarte bun.Aseara l-am avut pe repeat.Mi se par superbe majoritatea pieselor si chiar se potriveste coperta si titlul.Cred ca daca ar fi fost si la cumparat (si as putea sa nu o fac prin comanda ca mi s-a intamplat de multe ori sa dau comanda si sa nu-mi vina deloc sau dupa n luni, asa ca m-am lecuit) l-as fi luat cu mare placere.Succes in continuare.Suna natural.
Este in regula albumul...Nu este chiar pe gustul meu ca ansamblu, insa nu suna rau deloc.
Imi place piesa produsa de ziq in mod special...
Imi place atitudinea de pe "inima noastra e timpul"
Lirica este foarte in regula, ascult multe idei pe care le impartasesc si eu, nu toate, dar multe. Liry stie cu microfonul, bravo!
Imi place atitudinea lui Liry.
Imi place piesa produsa de ziq in mod special...
Imi place atitudinea de pe "inima noastra e timpul"
Lirica este foarte in regula, ascult multe idei pe care le impartasesc si eu, nu toate, dar multe. Liry stie cu microfonul, bravo!
Imi place atitudinea lui Liry.
Sa nu uiti de unde vii.
http://ianculescuhimself.ro
http://ianculescuhimself.ro
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
-
- tanar
In iulie de fapt fac 19 .
Multumesc fiecaruia dintre voi care ati votat/votati. E posibil ca unii sa fi fost indulgenti la acel „foarte bine”. Sunt constienta ca nu-i un album ireprosabil, sunt constienta de scaparile pe care le am la flow, dictie, chiar si la unele versuri se putea mult mai bine, dar din diverse motive,asteparile n-au coincis cu rezultatul, cel mai sigur, din cauza greselilor mele facute din lipsa de experienta si de incredere in mine.
In proportii de 50-60 % (?) a iesit ce-am vrut: un album foarte personal (asa mi s-a parut mie mai bine, ca pentru un prim album), reprezentativ, cu abordare lirica simpla (ex. Sevraj familial) sau ceva mai complexa (Pamantul ploua oameni).
Exceptand „Pamantul ploua oameni” si „Sine qua non”, la fiecare piesa am ceva sa-mi reprosez, dar atat timp cat e apreciat albumul per ansamblu, inseamna ca mi-am asigurat si un altfel de permis in hip-hop.
Sunt foarte interesante si intrigante de-a dreptul voturile de „foarte naspa” . Sa zicem ca voturilor de „naspa” le gasesc o justificare, diferenta de gust, stiu si eu... dar celorlalte?! Si cu atat mai putina validitate au cu cat nu sunt sustinute de argumente.
Pacz ...prietene : )) , tradu-mi te rog „de liri nu-s prea curios , vorbeste prea mult c**** , dar na , e ok ce face” . Subestimezi simtul olfactiv- cu atat mai grav daca e vorba de cel gustativ!!!!- al celorlalti si vai!, daca ai dreptate, nu-i deloc ok ce fac!!! Iti multumesc oricum si tie pentru indulgenta de a fi votat „bun” in virtutea prezentei lui Dexstar pe una dintre piese. : ))

In proportii de 50-60 % (?) a iesit ce-am vrut: un album foarte personal (asa mi s-a parut mie mai bine, ca pentru un prim album), reprezentativ, cu abordare lirica simpla (ex. Sevraj familial) sau ceva mai complexa (Pamantul ploua oameni).
Exceptand „Pamantul ploua oameni” si „Sine qua non”, la fiecare piesa am ceva sa-mi reprosez, dar atat timp cat e apreciat albumul per ansamblu, inseamna ca mi-am asigurat si un altfel de permis in hip-hop.
Sunt foarte interesante si intrigante de-a dreptul voturile de „foarte naspa” . Sa zicem ca voturilor de „naspa” le gasesc o justificare, diferenta de gust, stiu si eu... dar celorlalte?! Si cu atat mai putina validitate au cu cat nu sunt sustinute de argumente.
Pacz ...prietene : )) , tradu-mi te rog „de liri nu-s prea curios , vorbeste prea mult c**** , dar na , e ok ce face” . Subestimezi simtul olfactiv- cu atat mai grav daca e vorba de cel gustativ!!!!- al celorlalti si vai!, daca ai dreptate, nu-i deloc ok ce fac!!! Iti multumesc oricum si tie pentru indulgenta de a fi votat „bun” in virtutea prezentei lui Dexstar pe una dintre piese. : ))